Hata ekranı gelmiyor mu?Kızlara ellerinin iyileştiğini anlattığı sırada oyun kapanıyor hata bende mi herkestemi böyle bir hata var
Bunun gibi uğraştırıcı olan Treasure of nadia var. Onu deneyebilirsin.bu tarz, treasure tarzı oyunlar önerebilir misiniz
evet onu da denedim. bir tane daha oynadım kedi-insan karışımı bir şey vardı ama başka bulamadımBunun gibi uğraştırıcı olan Treasure of nadia var. Onu deneyebilirsin.
Lust epidemic oynadın mı?evet onu da denedim. bir tane daha oynadım kedi-insan karışımı bir şey vardı ama başka bulamadım
Hata ekranı geliyor işte oyun burada bitiyor mu benim cihazda mı problem var acabaHata ekranı gelmiyor mu?
Yoksaya basınca geçilmiyor mu?Hata ekranı geliyor işte oyun burada bitiyor mu benim cihazda mı problem var acaba
mağaraya git ileri de sağ tarafta yeni bir yer açılıyor orada bulacaksınUyku ilacını meyvesini bir türlü bulamadın tam yeri neresi nilen var mı
Net bir tarih yok.Hocam yeni surumun cevirisi gelmedimi hala ?
Net bir tarih veremiyoruz.Yeni sürümü ne zaman gelir?
Bir de bu siteye bakın isterseniz kota yok son hız 100gb bile tek link indirebiliyorsun.Bu konuda sürekli geri dönüş alıyoruz ve herkes farklı bir şey söylüyor. Bazıları Mega yüklemeyin kota sıkıntısı yaratıyor diyor bazıları cloud felan yavaş diyor. Biz de kendimiz test ettik ve böylesinin en uygunu olduğuna karar verdik ama tabi ki ileride Mega gibi yerler de kullanacağız.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.Bir de bu siteye bakın isterseniz kota yok son hız 100gb bile tek link indirebiliyorsun.
1fichier.com: Cloud Storage
1fichier.com