Dragoss
Kayıtlı Üye
Dostum çıktı zatenYapımcının patreon sayfasına girersen orda oyunun % kaçı tamamlanmış görebilirsin çıktıktan sonra da büyük ihtimalle çeviriye başlanır
Dostum çıktı zatenYapımcının patreon sayfasına girersen orda oyunun % kaçı tamamlanmış görebilirsin çıktıktan sonra da büyük ihtimalle çeviriye başlanır
Türkçe rehberi yok ama internette araştırma yaparak İngilizce rehberlerine ulaşabilirsiniz.Oyun rehberi pls?
Hayır, şu anlık sadece tarayıcıdan girebilirsiniz. Ama Mobil uygulaması için bir çalışmamız sürüyor.Bu sitenin uygulaması var mı ?
Net bir tarih veremiyoruz.Yapımcının patreon sayfasında 0.8 sürümünün tamamlandığı gözüküyor siteye ne zaman eklenir?
Kayıt dosyasınızı yedeklediyseniz şu an kullandığınız cihaza aktararak veya yeni bir kayıt dosyası indirerek.Tel değiştirdim de kaldığım yerden nasıl devam edebilirim
Kayıt dosyasını nasıl indirecem acabaKayıt dosyasınızı yedeklediyseniz şu an kullandığınız cihaza aktararak veya yeni bir kayıt dosyası indirerek.
Discord sunucumuzda bulunan #kayıt-dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz. Kanalın açıklama kısmında ne yapmanız gerektiği yazıyor.Kayıt dosyasını nasıl indirecem acaba
Yazılımcımız oyunlardaki atma sorununun çözümünü buldu linkler 2-3 güne yenilenecektir.oyundan atıyor sürekli sizde de var ?
Evet, her güncellendiğinde beta erişimine giriyor.Bu oyun sürekli bı ücretli bı ücretsiz oluyor ve bir degidim var mı anlayamadim güncelleme mi geldi ?
linkler yenilen dimi acaba ?Yazılımcımız oyunlardaki atma sorununun çözümünü buldu linkler 2-3 güne yenilenecektir.
Evet, linkler yenilendi.linkler yenilen dimi acaba ?