G23
Kayıtlı Üye
Mağaranın girişinde mor renkte bir bitki var onu topla, sanırım ondan önce kitap okuman gerekiyor sonra toplayıp pişirip içiriyorsunBu hasta olan için ilacı nasıl yapıyoruz.
Mağaranın girişinde mor renkte bir bitki var onu topla, sanırım ondan önce kitap okuman gerekiyor sonra toplayıp pişirip içiriyorsunBu hasta olan için ilacı nasıl yapıyoruz.
Discord sunucumuza katılarak, #Kayıt-dosyalarınız kanalında bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıkla.Kayıt dosyası paylaşabilicek var mı 7.0 a başlıcam ama en baştan başlamak istemiyorum
1.Büyük Pakette, bu oyunla beraber 6 tane oyun daha erişimde bulunuyor. Bu sayede paket olduğu için erişimlerin herkese açılması yaklaşık 1 ay sürebiliyor.3 haftadır erişeme açılması yetmedi mi artık?
İstersen Stranded Dick - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman adresine giderek son sürümün ingilizce halini oynayabilirsinAçında oynayalım artık yav. 1 ay çok uzun bir süre. Paketi alan aldı zaten artık. Ben önümüzde ki beta paketini almayı bekliyorum. Kabak tadı verdi bu bekleme işi. Oyunun yapımcısı bile bekletmiyor bu kadar. İnsaf.
Dostum 1 senedir üyeyim sence bunu bilmiyor muyum? İngilizcem de iyidir fakat kendi anadilimde oynamak daha zevkli. Siz de elbet emeğinizin karşılığını almalısınız eyvallah ama bari net bir tarihi olsun. Bugün paketi alsam belki yarın betadan çıkacak. Para kolay kazanılmıyor siz de biliyorsunuz.İstersen Stranded Dick - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman adresine giderek son sürümün ingilizce halini oynayabilirsin
Yapımcı 0.8 sürümü için %90 ilerleme kaydetmiş durumda. Yeni sürüm çıktıktan belli bir süre sonra Türkçe olarak güncellenecektir.Oyunun devamı ne zaman gelecek acaba? Sitedeki birçok oyunu bitirdim ama bu oyun gibi güzel gerçekten yok. Lütfen en kısa zamanda devamını bekliyoruz...
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Jessica da geldi adaya tam oldu .Hatun uyanmıyo ne yapçaz? Bide oyunun görevlerin rehberi vs varmı?
Evet, oyun hala betada.bu oyun hala ücretli mi ?