Something to Write About: The Author - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Something to Write About: The Author

Güncel Sürüm Bilgisi
Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,862
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
Adult_Oyun_Çeviri_Banner.jpg
GENEL BAKIŞ

Çok satan genç bir yazarsınız uzun bir ortadan kayboluştan sonra hayatınızı kolaylaştırıyorsunuz. Travma yüzünden kendinizi artık yazamaz halde buluyorsunuz. Yayıncılar ve yöneticiler ensende nefes alırken ilham bulmayı umarak Los Angeles'ta bir öğretmenlik işi aldın, ama haftalar geçti ve hala sana bir şey gelmedi. Sonra bir gece her şey değişmeye başlar ve hayatınızı her biri kendi umutları ve sorunları olan 6 güzel kadının hayatıyla birleştirirsiniz.

Paylaşılan Tarih: 18.05.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.94 GB
Oyun Boyutu MAC: 1.92 GB
Oyun Boyutu APK: 719.9 MB
Yapay zeka çevirisine ulaşmak için: TIKLAYIN

Oyun Konuları
3DCG, Fan Service/Tease, Masturbation, Oral sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Something to Write About: The Author oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

UPLOADHAVEN - MIXDROP

MAC

MEGA - UPLOADHAVEN


ANDROİD

MEGA


GÖRSELLER


Adult_Oyun_Çeviri_1.jpg Adult_Oyun_Çeviri_2.jpg Adult_Oyun_Çeviri_3.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
S

sewdam63

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
En kısa zamanda Türkçe sürümünü bekliyoruz admin
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oyun yokluğu çektiğim zamanlarda bu oyun bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Oyun hikayesi ve görselleri ile resmen akıyor. Yapımcı geçişli resimler yerine keşke birkaç adet hareketli animasyon da eklemiş olsaydı. Seçtiğiniz seçenekler çoğu şeyi değiştiriyor ve seçenekleri seçerken ecel terleri döküyorsunuz. Toplamda 5 adet son gördüm ve bunların içinde harem sonları da var. Hikayenin kurgusu, işlenişi ve devam edişi; yani bu nasıl denir ''tam anlamıyla mükemmeldi.''

Uzun zamandır bu kadar dolu oyun oynamamıştım. Oyun sizi hikayesiyle, görselliğiyle ve kurgusuyla büyülüyor. Açık ara son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi ve her dakikasına kesinlikle değdi. Her bir karakterin ayrı bir hikayesi var ve buna çok özenilmiş. Karakterlerin hikayesini dinlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz ve oyun adeta akıp gidiyor. Aynı zamanda yapay zeka çevirisi birçok oyuna göre başarılı olmuş. Neyin ne olduğunu anlamakta çok da zorlanmıyorsunuz.

Normalde oyun yorumlarını uzun tutuyorum; eleştireceğim şeyler ya da eksik bulduğum şeyler oluyor ancak bu oyun bana tekrar tekrar oynama hissini verdi ve diğer sonları görebilmek için oyunun içinde resmen kayboldum. Bir oyunda bunun kesinlikle önemli olduğunu düşünüyorum ve her oyun bu hissi ne yazık ki veremeyebiliyor. Oyuna kesinlikle bir şans verin. Burada yazdıklarım tamamıyla kişisel görüşlerimdir. Pek çok oyun oynadım; kimisi güzel değildi, kimisinin hikaye işlenişi güzel değildi. Adult oyun çevrem genişledikçe iyi ve kötü oyunları daha güzel bir şekilde ayırt etmeye başladım ve bu oynadığım iyi oyunlar arasına kesinlikle girer.

Oyunda herhangi bir hareketli animasyon bulunmuyor. Adult sahneler geçişli resimler ile sağlanmış ancak görsellik o kadar güzel olmuş ki animasyon olmaması size bir şey ifade etmiyor.(En azında benim açımdan öyleydi)

Oyun daha çok duygusal şekilde ilerliyor ve her karakterin hikayesini görebilmeniz mümkün. Adult sahneleri çok fazla değil ancak doyurucu. İyi bir hikayesi olup içinde güzel görsellikler barındıran bir oyun olmuş. Denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Yaptığınız seçimler ile belli sonlara ulaşacaksınız ve içlerinden göreceğiniz bir iki son sizi biraz şaşırtabilir. Bol bol kayıt alın ve seçimleriniz kesin olsun. Oyunda harem seçenekleri var ancak bu bütün karakterleri kapsamıyor. Oyunu bitirdikten sonra hızlı bir şekilde diğer sonları da görmek isteyeceksiniz :)

Uzun zamandır bu kadar başarılı bir oyun oynamamıştım...

Bu yorumu çok çok uzun süre önce oyunun yapay zeka çevirisi için yapmıştım, buraya da eklemek istedim, oyunu İngilizce oynayanlar için de bir ön görüş olsun :)
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Mantıklı seçimler yapın okuması uzun ama sizi içine çeken türden oyun uzun zaman önce bitirmiştim. Eski karınızdan ve sekreteri le işini görün sonra bye bye diyin 1 kaç farklı sonu var diye hatırlıyorum şiddetli tavsiye
 
kennyR

kennyR

Çevirmen
Katılım
7 Ara 2020
Mesajlar
1,140
Tepki puanı
306
Puan
0
Kredi
0$
Konularda sadece oral yazıyor diye sordum
Buradaki konunun içeriğine yazılmamış, haklısınız ama yapımcı 'creampie, group sex, lesbian, masturbation, oral sex, teasing, vaginal sex, virgin' diye belirtmiş oyunun konusunda. Sahne çeşitliliği var yani.
 
Üst Alt