Son Konular
Başrol karakterimizin unutamadığı eski aşkı.Summer kimdi yavv
O ihtimali ben de düşündüm özellikle yara izi geçirdiği kazayı işaret ediyor bakalım umarım öyledir Bella hastasıyım ama Summer dönerse Bellayı bile tanımam ben de eski her zaman kıymetlidirSummer'ın peki Sasha olabilme ihtimali
Bu kesin bişey ama yapımcı aklımızı karıştırıp başka bir şekilde karşımıza çıkarabilir hiç belli olmaz açıkçası ben de Sasha olduğunu düşünüyorum çünkü yüz olarak, kendini saklamaya çalışması gibi ve MC'nin yakın hissediyorum demesinden çıkarsak ihtimal yüksekSummer eşittir sasha zaten MC kendi diyor bir nedenden dolayı şey hissediyorum diyor ona bakarken ayrıca kız benziyor summer a
1- Hafızasını kaybetse MC'yi nereden hatırlayıp yüzünü saklayacak ya da Bella ile öpüştüğü için üzülecekBu kesin bişey ama yapımcı aklımızı karıştırıp başka bir şekilde karşımıza çıkarabilir hiç belli olmaz açıkçası ben de Sasha olduğunu düşünüyorum çünkü yüz olarak, kendini saklamaya çalışması gibi ve MC'nin yakın hissediyorum demesinden çıkarsak ihtimal yüksek
1. doğru ama 2. ile alakalı bir fikrim yok yapımcı bilir 3.'ye gelirsek oyun yapması kolay bir şey değil sen de biliyorsun o yüzden sabretmek lazım ama bence de Ocean biraz geciktirdi.1- Hafızasını kaybetse MC'yi nereden hatırlayıp yüzünü saklayacak ya da Bella ile öpüştüğü için üzülecek
2- Hafızası yerindeyse neden MC'ye acı çektiriyor gerçeği anlatmıyor
3- Ben bu Ocean abinin sülalesiyle ilgilenecem biraz daha güncelleme gelmezse oyuna severek oynadığım 3 oyun var ama hepsinin güncellemeleri en az 6 ay sürüyor olmaz böyle
1. doğru ama 2. ile alakalı bir fikrim yok yapımcı bilir 3.'ye gelirsek oyun yapması kolay bir şey değil sen de biliyorsun o yüzden sabretmek lazım ama bence de Ocean biraz geciktirdi.
Güncelleme geldi 30 temmuz da1- Hafızasını kaybetse MC'yi nereden hatırlayıp yüzünü saklayacak ya da Bella ile öpüştüğü için üzülecek
2- Hafızası yerindeyse neden MC'ye acı çektiriyor gerçeği anlatmıyor
3- Ben bu Ocean abinin sülalesiyle ilgilenecem biraz daha güncelleme gelmezse oyuna severek oynadığım 3 oyun var ama hepsinin güncellemeleri en az 6 ay sürüyor olmaz böyle
Beta'da değil mi knk yapımcı hala çıkarmadı diye biliyorum.Güncelleme geldi 30 temmuz da
Evet ama sonuçta çıktı betadan çıkması insanlara da bağlı herkes gelip hataları bildirmiyor buradan İngilizce oynayıp hata ile karşılaşan varsa bana da atabilirBeta'da değil mi knk yapımcı hala çıkarmadı diye biliyorum.
Anladım, mantıklı.Evet ama sonuçta çıktı betadan çıkması insanlara da bağlı herkes gelip hataları bildirmiyor buradan İngilizce oynayıp hata ile karşılaşan varsa bana da atabilir
Onca yıl sonrası yüzü yoktur açıklamayaHafızası kesinlikle yerinde gibi görünüyor, Bella ile spor sonrası duşa giderken. Sasha "Bu kesinlikle bir.. meydan okumaydı." diyor ve ayrıca Robin ve Sasha ile Yoga yapmaya gidince MC ile bir süre bakışıyorlar, Sasha sürekli MC ye bakıyor. Neden hafızası yerinde olmasına rağmen açıklamıyor ben de anlam veremedim.