Secret Summer Türkçe Yapay Zeka - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Yapay Zeka Secret Summer Türkçe Yapay Zeka

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
856
Çözümler
24
Tepki puanı
35,337
Puan
0
Kredi
0$
banner.jpg

GENEL BAKIŞ

Baban tarafından alındın ve onun kazançlı işinin halefi olarak eğitilmen için ailenden ayrıldın. Bir telefon görüşmeniz sırasında ağlayan ev sahibinizi duyduktan sonra, ona ve oda arkadaşlarınıza geri dönmenin bir yolunu bulmaya karar verirsiniz. İşte o zaman, yeniden birleşmeyi mümkün kılabilecek bir fikir aklınıza gelir. Ancak aynı fikir, kendi sorunlarıyla birlikte gelir ve ailenizi ziyaret ettiğiniz gizli yaz tatiliniz beklediğinizden daha zor olabilir.
Paylaşılan Tarih: 22.09.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.75 GB
Oyun Boyutu APK: 511 MB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Romance, MILF, PoV, Teasing, Virgin, Voyeurism

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Secret Summer oyununu çalıştırın.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - MEGA

ANDROID
CLOUD - MEGA

GÖRSELLER


564267_460090_20-min.png 564269_460092_43-min.png 564270_460093_122-min.png 564271_460094_155-min.png 564272_460096_183-min.png
 
Son düzenleme:
OZTAC

OZTAC

Çok Bakmayın Profil Eskimesin
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
5 Ağu 2020
Mesajlar
79
Tepki puanı
35
Yaş
23
Konum
Earth
Puan
0
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Güzel oyun devamı beklemeye değer..
 
Louzen

Louzen

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Katılım
13 Eki 2020
Mesajlar
219
Tepki puanı
63
Puan
0
Kredi
0$
A

attilaacar

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
15 Nis 2021
Mesajlar
29
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
64$
A

Agofermen

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Haz 2022
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Picture Perfect'de karşılaşınca tekrar oynama isteğim geldi (bu arada güncelleme ne zaman gelir
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Super Writer adlı yapımcımızın ilk oyunlarından biri. Onu Picture Perfect adlı oyunu ile hatırlayabilirsiniz. Zaten oyunumuz Picture Perfect ile aynı anda yapıldı. Bu iki oyun 2019 yılında geliştirildi ve 2021 yılında bitirildi. Oyunumuzda çok çok fazla metin var, oku oku bitmiyor. Bu yönüyle bazı kişileri bayabilir. Elimizde ortalama bir hikaye olduğunu söyleyebilirim. Oyunun hikayesi ilk başlarda çok güzel bir şekilde ilerliyor ve yaptığınız seçimler ile karakterlerden teker teker puan topluyorsunuz. Topladığınız bu puanlar ile belli sahnelere erişebiliyorsunuz ya da erişemiyorsunuz. İlk başlarda iyi giden hikaye ortalara doğru sizi baymaya başlıyor, çünkü hikayenin ilk kısmı çok daha detaylı işlenirken oyunun özellikle son kısımları biraz oldubittiye getirilmişti. Dediğim gibi hikaye çok kötü de değil çok güzel de değil, kafi demek mümkün.

Oyundaki karakterlerin hepsini beğendiğimi söyleyebilirim. Hepsi gerçekten çok güzel bir şekilde modellenmiş. Oyunda herhangi bir hareketli animasyon sahnesi bulunmuyor, görsellik tamamıyla geçişli resimler ile sağlanmıştı. Super Writer adlı yapımcımızın oyunlarında ne yazık ki animasyon bulunmuyor. Animasyon olsa çok daha güzel bir oyun olabilirdi. Özellikle Picture Perfect adlı oyununda da bu konuya çok üzülmüştüm. Yapımcı harika karakterler yapıyor, hepsini özene bezene modelliyor ancak oyunlarına hareketli animasyon koymuyor. Bu da benim eksik gördüğüm konulardan bir tanesi. Çünkü kendisinin hatırı sayılır bir takipçi ve destekçi kitlesi var.

Oyunda isteyip de el edemediğiniz hiçbir şey yok. İsterseniz harem sonu görebilirsiniz, isterseniz de tekli sonlara yönelebilirsiniz. Zaten tekli sonlara yönelirseniz, yapımcı her bir tekli sonu tek tek görmenize izin veriyor. Bu da sevdiğim unsurlardan bir tanesi oldu. Harem sonu ile tekli olan sonlar birbirlerine benzer, belli farkları var ancak bunlar çok fazla değil.

Vakit bulduğunuz zaman girip değerlendirebilirsiniz. Oyunun 2019 yılında geliştirildiğini düşünürsek belli özellikleriyle çağının gerisinde kalmış bir oyun. Yapımcımızın Picture Perfect adlı oyunu da aynı yılda geliştirildi ve bitti ancak bu oyuna kıyasla yapımcımızın Picture Perfect'e daha fazla özen gösterdiğini söylemem mümkün. Her ne kadar oyunda belli eksikler ve beğenmediğim unsurlar bile olsa da, görselliğin ve karakter modellemelerinin çağımıza uygun olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.


Yapımcımız aynı anda iki oyunla uğraşmayı seven bir tip, bundan dolayı oyunlarının bazıları daha iyiyken, kimi oyunları biraz daha ortalama oluyor. Şu anda da ''Sun Breed'' ve ''Follow the Leader'' adlı oyunlarını aynı anda geliştiriyor. Umarım ilerleyen zamanlarda tekli projelere geçer ve oyunlarına animasyon ekler. Çünkü oyunları genelde global forumlarda çok iyi dönütler alıyor. Yaptığı bütün oyunlardan neredeyse 4-5 yıldızlık puanlamalar alıyor.


Evet, seçimlerinizle oyuna etki edebildiğiniz; hareketli animasyonları olmayan, karakter modellemeleri güzel ve hikayesi ortalama olan bir oyun olmuş. Buraya bir rehber ve müzik bırakıyorum, bu oyunu oynarken sizleri çok daha rahatlatacaktır, tabii vakit ayırıp oynarsanız. Oyun final yapalı çok oldu ancak burada henüz güncellenmemiş, umarım en kısa sürede güncelleme alır. Rehber İngilizce ancak işinize yarayabilir.

Oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor ve bu gerçekten çok rahatsız edici. Normalde oyunlarda müzik olmamasını çok da iplemem ancak bu oyundaki metinlerin uzunluğunu da düşünürsek, yazılan yazıları okurken bir boşluğa bakıyor gibi hissediyorsunuz. Yapay zeka çevirisi ise fena değildi. Oyuna başlarken her şeyden önce bu çevirinin bir robot çevirisi olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim, belli kelimeler çok saçma çevrilmiş. Çeviri için idare eder demek mümkün. Oyunu başından kalkmadan ve sindire sindire oynarsanız yaklaşık 5-6 saatinizi alır. Oyunu oynarken şu müziği arka planda açarak oynayabilirsiniz :
 

Ekli dosyalar

  • Secret_Summer_v1.0_Walkthrough.pdf
    322.3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
D

Dr-xr

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
25
Tepki puanı
3
Puan
0
Kredi
0$
Oyunu beğendim tavsiye ederim.Umarım devamı gelirse çevirirsiniz
 
Üst Alt