Phoenix
Editör
Net bir tarihi yok.Anladım,içerik ayı ne zaman?
Son Konular
Net bir tarihi yok.Anladım,içerik ayı ne zaman?
İnternetinizden kaynaklı olabilir VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.SİTEDEMİ SORUN VAR BENDEMİ BİLMİYORUM HANGİ OYUNU İNDİRDİYSEM İNTERNET ERİŞİMİNİZ BULUNMAMAKTADIR DEYİP OYUNA GİRMİYOR ADMİN KARDEŞİM YARDIMCI OLURMUSUN
İnternetinizden kaynaklı olabilir VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.oyunda internet erişiminiz bulunmamaktadır yazıyor internetim olduğu halde
Bu hatayı hangi oyunlarda aldınız?SİTEDEMİ SORUN VAR BENDEMİ BİLMİYORUM HANGİ OYUNU İNDİRDİYSEM İNTERNET ERİŞİMİNİZ BULUNMAMAKTADIR DEYİP OYUNA GİRMİYOR ADMİN KARDEŞİM YARDIMCI OLURMUSUN
eğer internetten kaynaklı olsaydı bu siteden başka oyunlara giremezdim sanırım... ancak şu anda bu oyunda sorun yaşıyorum diğerlerinde şu anlık bir sıkıntı yokİnternetinizden kaynaklı olabilir VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Tek bu oyunda sorun yaşıyorsanız oyunlarımızın bazılarında login problemi var bu oyunda da olmuş olabilir.eğer internetten kaynaklı olsaydı bu siteden başka oyunlara giremezdim sanırım... ancak şu anda bu oyunda sorun yaşıyorum diğerlerinde şu anlık bir sıkıntı yok
Ne hatası alıyorsunuz?oyuna giremedim. hata veriyor.
Diğer oyunlarda bu hatayı alıyor musunuz?şifreyi girdikten sonra, internetim yokmuş gibi hata veriyor ve sonra tekrar dene dediğimde, bir hata oluştu lütfen hatayı bildir diye hata veriyor ve oyuna girmiyor.
Daha önce yüklediğim oyunlarda sorun olmadı. örneğin, "Family at Home v1.0 "Diğer oyunlarda bu hatayı alıyor musunuz?
O zaman loginde hata alıyorsunuz. Genel bir problem var maalesef.Daha önce yüklediğim oyunlarda sorun olmadı. örneğin, "Family at Home v1.0 "