Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ben yeni üye oldum da erişim kartı falan diyor oyuna giriş yapamıyorum ne demek bu pek anlamadım da yardımcı olurmusunuz?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ben yeni üye oldum da erişim kartı falan diyor oyuna giriş yapamıyorum ne demek bu pek anlamadım da yardımcı olurmusunuz?
Şuan oynayacak oyun yok mu yaniŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Yok.Şuan oynayacak oyun yok mu yani
Tamam teşekkürler.
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.Oyuna 1. Sezondan yeni başlayacam da 3. Sezon yazan apk içinde 1. Ve 2. Sezon da mevcut mu yoksa hepsini ayrı ayrı mı indirmem lazım
15 gün göremezsin düzenleme felan oluyomus sonra girersinBen yeni üye oldum da erişim kartı falan diyor oyuna giriş yapamıyorum ne demek bu pek anlamadım da yardımcı olurmusunuz?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ya bende erişim engeli var. Hangi oyunu indirdiysem hep ödeme istedi
Türkçe oyunları oynayabilmemiz için destekçi plus alsak sorun çözülüyor mu acaba?Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Evet destekçi plus alarak oyunlara erişebilirsiniz.Türkçe oyunları oynayabilmemiz için destekçi plus alsak sorun çözülüyor mu acaba?
Linkler duruyor bir sıkıntı yok.Oyunun indirme linkleri neden yok başka oyunları indirdim şuan ancak bunun indirme linkleri görünmüyor
Bazu oyunlarda s tuşuna basınca sözde ss alıyor ekranda şu klasöre kaydedildi diyor ama şimdiye kadar aldığım hiçbir ss yok dediği yerde neden acaba ?Evet destekçi plus alarak oyunlara erişebilirsiniz.
Hayır oyunlar açıldı.Oyun hala erişime kapalı mı?
"Ss" aldığı zaman aldığı klasörün adını belirtiyor, genelde üst tarafta çıkıyor. "Windows C:/..." klasörüne aldı diye.Bazu oyunlarda s tuşuna basınca sözde ss alıyor ekranda şu klasöre kaydedildi diyor ama şimdiye kadar aldığım hiçbir ss yok dediği yerde neden acaba ?
Oyun şuan beta sürecinde olduğu için destek plus üyeliği ya da beta sürümü satın alman gerekiyor. Dilersen bu oyun betadan çıkana kadar Türkçe oyunlar sekmesinden diğer oyunları indirip oynayabilirsin.Ben yeni üye oldum da erişim kartı falan diyor oyuna giriş yapamıyorum ne demek bu pek anlamadım da yardımcı olurmusunuz?