Bence yanlış düşünüyorsun dostu. Olaya şöyle bak hayatta her yönden darbe yemiş bı kız artık tek çaresi herşeyi alaya alıp başının çaresine bakmak ve karakter de bu çok iyi işlenmiş bence kız kimseyi umursamıyor tek umursadığı para ve bunu her seferinde belirtiyor zaten Riona ve Sage hariç yakın olduğu kız bile yok kardeşlikte yani demem o ki eğlenmeyi seven, umursamaz ve kafa dengi bı karakter benim için bu oyundaki bütün kızlar arasında ilk 5'e girerHiç sevemedim hikaye olarak hayır dedim zaten
Böyle düşünmemiştim haklısın galiba ama benim için tek gerçek jillBence yanlış düşünüyorsun dostu. Olaya şöyle bak hayatta her yönden darbe yemiş bı kız artık tek çaresi herşeyi alaya alıp başının çaresine bakmak ve karakter de bu çok iyi işlenmiş bence kız kimseyi umursamıyor tek umursadığı para ve bunu her seferinde belirtiyor zaten Riona ve Sage hariç yakın olduğu kız bile yok kardeşlikte yani demem o ki eğlenmeyi seven, umursamaz ve kafa dengi bı karakter benim için bu oyundaki bütün kızlar arasında ilk 5'e girer