H
hanedar0663
Kayıtlı Üye
Oyun adı damsels and dungeosTelegram kanalımız bulunmamaktadır. Yapay zeka oyunlarımızda oynadığınız Türkçe oyunlarımız gibidir hiç bir farkı yok.
Oyun adı damsels and dungeosTelegram kanalımız bulunmamaktadır. Yapay zeka oyunlarımızda oynadığınız Türkçe oyunlarımız gibidir hiç bir farkı yok.
Oyunda takıldığınız bir yer varsa yardım almak için Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Damnesia diye bir oyun vardı
3 gün ugrastim anlamadım diğerleri kolay
Yapay zekalar yalnızca Renpy üzerinden yapılıyor.Bu tarz tatlı oyunların yapay zekada olsa Türkçesi gelmeli.
Bu oyunun şu an Türkçe çevirisi bulunmamaktadır. Fakat oyunun Türkçeye çevrilmesini öneriyorsanız Discord sunucumuzdaki #istediğiniz-oyunlar kanalına yazabilirsiniz.türkçe gelir mi ya
Çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğü ile aynı yapınız.oyun açılıyo ama etraf siyah nası düzeltebilirim
Yapımcının çıkarttığı sürüme ait bir oyun hatalar bizden kaynaklı değil.Oyun dosyası açılmıyor
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır.Türkçe çeviri kesin gelmeli bence güzel gözüküyo
Neredeyse herkes Türkçe versiyonunu istemis bence artık gelmeli.Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır.
Dediğimiz gibi istek geldiği zaman proje içine yer alınırsa Türkçe Versiyonu gelir.Neredeyse herkes Türkçe versiyonunu istemis bence artık gelmeli.
Buraya Tıklayarak istekte bulanabilirsiniz.Bir imza kampanyası başlatalım da şuna Türkçe sürüm gelsin
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.Türkçe gelmeli
Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.