Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Oyuna girip hesabıma giriş yaptığımda giriş yetkiniz yok diyor nedenini bilen var mı?
Ne zaman düzelir?Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.Ne zaman düzelir?
Being a DIK erişimcisi olarak şu anda sadece Being a DIK oynayabilirsiniz. Tüm oyunlara erişmek için destekçi plus alabilirsiniz. 10 - 15 gün sonra tüm oyunlar açılmış olacaktır.Beta erişimcisi olarak bu oyunu oynayabili yormuyum şuanda yoksa herkese kapalı mı tüm oyunlar
Türkçe oyunlar bizzat çevirmenler tarafından çevirilmiştir. Yapay zeka translate çevirisinin düzeltilmiş halidir.Türkçe oyunla, Türkçe yapay zeka arasında ne fark var ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.Erişim hatası veriyo
Yapay Zekaların tamamını düzenleyeceğiz.Partlar hatalı yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Mega ile yayınlarsanız daha çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
Kadın başrol oyunlar:haritalı bir oyunmu eğer değilse bana haritalı bir oyun önerebilirmisiniz başrol kadın da olabilir farketmez daha çok başrol kadın olsa daha iyi olur sitede bulamadığım çok oyun var konusu yazdığımda çıkmıyor çünkü başlıklar eklermisiniz tıkladığımız zaman o konudaki oyunlar çıkması için buda benim bi düşüncemdi
Yapay Zekaların tamamını düzenleyeceğiz.
Partlar hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Partları megadan verirseniz daha çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
Part 1 ve 2 şuan doğru mu, değil mi anlamadım ?Partlar hatalı yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Mega ile yayınlarsanız daha çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
Oyunlara giriş yapabilirsiniz.Şu hata düzenlemesi ne kadar sürücek bu hafta bitmesi planlanıyodu
Ekli dosyayı görüntüle 4565
ben part 1 i cok oncedem oynamistim part 2 yi oynamak icin prt 1in save dosyasi gerekiyor mu part 1 deki hikayenin devami seklinde sekillenebilir cunku oyun tam olarak icerigi bilmedigimden soruyorumOyunlara giriş yapabilirsiniz.