Personal Trainer Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Personal Trainer Türkçe

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
856
Çözümler
24
Tepki puanı
35,336
Puan
0
Kredi
0$
personaltrainerturkce-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Eve geldiğinde nişanlını başka bir adamla yatakta buldun. Bu olay işini ve hayatını kaybetmene sebep olan bir travma yarattı. Neyse ki güzeller güzeli oda arkadaşın Sophie, sana kollarını açarak başka bir şehirde yaşamanı sağladı. Bir gece koltukta uyurken aklına bir fikir gelir ve kendini eşcinsel olarak tanıtıp sadece kadınlara özel bir spor salonuna girersin. Bu fırsatı yaşadıklarının intikamı olarak mı kullanacaksın yoksa bundan faydalanacak mısın?
Paylaşılan Tarih: 14.01.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.03 GB
Oyun Boyutu APK: 576 MB

Oyun Konuları
3DCG, Corruption, Anal sex, Animated, Voyeurism, Oral sex, Vaginal sex, Lesbian, Group sex, Male protagonist, Big ass, Big tits, Titfuck, Cheating, Creampie, Female domination, Humor, Trap, Interracial, Male domination, MILF, Mobile game, Teasing, Spanking

Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Personal Trainer oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS
CLOUD - MEGA

ANDROID
CLOUD - MEGA

GÖRSELLER


390077_2-min.jpg 390079_4-min.jpg 390080_5-min.jpg 390085_10-min.jpg 390086_11-min.jpg
 
Son düzenleme:
M

Musty

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
13
Tepki puanı
8
Puan
0
Kredi
2$
yok bildirim.eu ya yönlendirince siteye erişilemiyor diyor
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Domiek adlı yapımcımızın ilk oyunu . Oynarken güzel vakit geçirdiğim ve eğlendiğim oyunlardan bir tanesidir. Oyundaki her bir karakterin kendine özel bir hikayesi var. Her karakterin hikayesi mükemmel değil ancak baş karakterlerden biri olan Sophie ile olan sonu ister istemez merak ediyorsunuz. Oyundaki şeçenekler hikayeye çok da etki etmiyor, oyun Renpy gibi gözükebilir ancak görev sistemi ile ilerliyor. Oyundaki zaman sistemine dikkat etmelisiniz yoksa oyun sizin için çok can sıkıcı bir hale gelebilir.

Oyundaki amacımız görevleri yaparak sahneleri açmak. Telefonunuzdaki rehber ile karakterlerin hangi saat hangi aktiviteleri yaptığını görebiliyorsunuz. Karakterler ile iletişime girerek görevleri tamamlıyor ve sahneleri açıyorsunuz. Sürekli olarak aynı şeçenekleri şeçerseniz ve farklı şeyler denemezseniz karakterlerin hikayesini kesinlikle ilerletemiyorsunuz. Oyunda belli karakterlerin bazıları ile olan hikaye gerçekten çok güzel, özellikle belli yan karakterlerin hikayesi çok komik, ister istemez belli sahnelere gülüyorsunuz :D

Karakterlerin kimileri çok hoşunuza gidecek kimilerini ise beğenmeyeceksiniz. Karakterlerin güzel modellendiğini söyleyebilirim. Oyundaki hareketli animasyonların ise sadece bir kısmı sizleri etkiliyor, diğer animasyonlar biraz ortalama kalmış ya da açıları iyi değil. Yapımcımızın ilk oyunu olduğu için çok da bir eleştiri yapmak istemiyorum. Genel anlamda animasyonlar ortalama bir seviyede ancak aralarında bazıları iştah kabartıcı olmuş.

Oyunda sizleri güldürecek birçok karakter ve sahne var. Oyundaki belli sahneler bolca mizah unsuru bulunduruyor. Özellikle bir yan karakterin hikayesi baya komiğinize gidebilir. Onun haricinde oyunda herhangi bir arka plan müziği bulunmuyor, açıkçası arka planda bir müzik olsaydı oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilirdim (Bir sonraki yapımda inş).

Oyundaki görevleri yapma seviyenize bağlı olarak oyun yaklaşık 6-7 saat sürüyor. Belli yerlerde takılmanız durumunda bu süre daha da uzayabilir.

Oyunun gerek ana karakterlerini gerekse yan karakterlerini çok beğendim. Oyun görsel açıdan çok iyi olmasa da, içindeki hikaye ve mizah unsuru ile bunu gölgede bırakmış. Karakterler için özel bir son bulunmadığını belirtmek isterim. Oyundaki karakterlerin hikayesi bitince, karakter ekranında bu karakterlerin bütün eventlerini tamamladınız gibisinden bir yazı çıkıyor. Bütün karakterlerin sonları görebilmeniz mümkün, çünkü bir karakterin sonunu görünce oyuna devam edip diğer karakterlerin de sonlarını görüyorsunuz. Karakterlere özel final sahneleri yok dememin sebebi bu. Oyunun sonlarını bir bakıma ödül gibi alıyorsunuz, açıkçası en beğendiğim son kızıl şaçlı ablamız ve Sophie ile olan sondu.

Evet, oyun gerçekten sizlere güzel vakit geçirtiyor. Belli kişiler sırf animasyonları yüzünden oyunu kötü bulabilir ancak sırf bu nedenden ötürü oyuna bir şans vermemek haksızlık olur. Mutlaka denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi :)
 
S

sokeli

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
1$
bende indiremiyorum fotodaki gibi hata alıyorum
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    56.8 KB · Görüntüleme: 83
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
856
Çözümler
24
Tepki puanı
35,336
Puan
0
Kredi
0$
yok reis olmuyor 4 sefer linke git dedim aynı hata sayfası geliyor
3 farklı tarayıcıdan denedim vpn ile denedim sonuc yok
F5 atıp linke git butonuna çift tıklamayı dene şu an sorunsuz çalışıyor
 
S

sokeli

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
1$
maalesef olmadı linkleri acabilen biri yeni yuklenen 4 oyunun cloud linklerini ozelden atabilirmi rica etsem
 
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
305
Tepki puanı
308
Puan
0
Kredi
1$

Ronaxian

Merhaba, ''Personal Trainer'' oyununu uzun süredir ingilizce olarak oynuyordum.Güncellemelerini takip etmek için kayıt dosyalarını da yedeklemiştim.Ancak oyunu en son oynadığımdan beridir yeni bir güncelleme gelmediğinden dolayı bununla beraber bir kaç oyununda kayıt dosylarını kaldırmıştım. Oyunun final vereceğini hiç beklemiyordum, özellikle incelemeni okuduğumda sadece ''Event'' görevleri tamamlamaktan ibaret olması çok saçma olmuş doğrusu, ''Sophie'', ''Dani'', ''Amy(Kızıl saçlı Hatun)'', gibi hikayesi yarım kalmıştı resmen. Daha tamamlanmamış karakterlerin hikayeleri üzerinden final vermek oyuna yakışmadı.:unsure::cautious:
 
K

keklik42

3 Türkçe Oyunlu Beta Paketi Erişimi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
18
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Oyun ne kadar açık dünya olsada (7 mekan) açık olan yerlerde sürekli aynı olaylar ve belirli yerlerinde sadece hikayedeki 1 - 2 sahne için koyulduğu dan kaynaklı pek bı açık dünya göremedim . Ancak hikayesinin başlarda çok siksada çoğu karakterin hikâyelerinde ilelerdikce zevk almaya başlıyorsunuz . Ancak görsel olarak her karaktere ugrasilmamis Sophia Dani ve Amy gibi karakterler dışında doğru düzgün bir kalitede sahne görmedim. sadece kalabalık olsun diye 2-3 tane sıfır işlev olan karakter eklmeside üzdü. final vermesinin nedeni de bana göre artık geliştirmede sıkıntı olması yada yeni oyun üzerinden ilerlemek istemeleri gibi duruyor .
 
Üst Alt