M
güvenli internet seçeneğini nasıl kapıyoruz detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz Turkcell kullanıyorum internet olarakİnternetinizde bir sıkıntı olduğu için giremiyorsunuzdur. Yurtdışında iseniz Türkiye'ye bağlanmayı deneyin. Eğer Türkiye'de iseniz başka bir internetle bağlanmayı deneyin veya internet sağlayıcınızın ayarlarından güvenli internet seçeneğini kapatın.
Google üzerinden kullandığınız markaya göre nasıl kapatacağınızı aratabilirsiniz.güvenli internet seçeneğini nasıl kapıyoruz detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz Turkcell kullanıyorum internet olarak
Her internet sağlayıcısında ve modemde değişebiliyor bu özellik. İnternette kısa bir araştırma yaparak bulabilirsiniz.güvenli internet seçeneğini nasıl kapıyoruz detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz Turkcell kullanıyorum internet olarak
Defender ve virüs programlarınızı kapatıp oyunun klasörü içindeki clear exe dosyasını yönetici olarak çalıştırınız. Ayrıca bir dahakine sorununuz için yeni bir konu açın.Merhabalar; bende oyuna girerken hata almaya başladım daha önce olmuyordu yeni oldu.yardım ederseniz sevinirim