Haberimiz var, düzeltilecek hatalar.4. Bölümde hata veriyor yoksay diyosunnn ilerlemiyor başa sarıyor karakterlerin özelliklerini görmek için üzerine tıklıyorum yine hata veriyor
Herkes de aynı sorun var hocam düzeltilecek sorunEkli dosyayı görüntüle 13215ilerledikten sonra beni buraya geri atıyo
Daha düzeltilmediOyun düzeldi mi
oyun 4. bölümde felan hata veriyor ve yoksa dediğimde ilerlemiyor.. bunun için ne yapılmalı arkadaşlar.. birde karekterlerin üzerine tıkladığımda hata veriyor
Mackenzie facebook tan oyun kayıtlarını ve hata resmini nerde hata verdiğini gönderdim reis
4. Bölümde hata veriyor yoksay diyosunnn ilerlemiyor başa sarıyor karakterlerin özelliklerini görmek için üzerine tıklıyorum yine hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 13215ilerledikten sonra beni buraya geri atıyo
4.bölüm düzeldi mi
Hata bu sabah düzeltildi. Önceki indirdiğiniz oyunu silip tekrardan linkten indirip oynayabilirsiniz.Oyun düzeldi mi
Hata bu sabah düzeltildi. Önceki indirdiğiniz oyunu silip tekrardan linkten indirip oynayabilirsiniz.
İzin vererek çözebilirsiniz.Oyunu indirdiğim zaman tüm dosyaları yönetme izni istiyor. Lütfen bu sorunu çözün yada nasıl çözeceğimi burdan anlatırsanız sevinirim.
Yönetime bildirdim.Hikayeyi devam ettirmek için oyunda bu ekrana geldiğim de kadın karakterlerin hepsinde üstüne tıkladığımda bu hatayı aliyorum yoksay dememe rağmen oyun devam etmiyor ve açılması gereken okumam gereken ekran açılmıyor yardımcı olun lütfen