No More Money Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe No More Money Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
N

nassim4545

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ntr olan oyunları oynamam tercihe bağlı olsa bile,birkaç kişi bu oyunda ntr var yazmış oyunu oynayıp bitiren biri yazabilir mi oyunda ntr var mı

Y

yasin5735

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pek hatırlamıyorum fakat ntr bu oyunda seçime bağlı olması muhtemel. Kurup denemenizi öneririm.
Hocam android sürüm de hızlı menü yok sağ sol aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama olmuyor ayarlarda da hızlı menü seçeneği yok bu yüzden kayıt da alamıyorum varmı dır bir çözümü

F

Ferhat1811

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Oyunun içindeyken sürekli hata veriyor çözümü var mı ?1746221572039.png

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Hocam android sürüm de hızlı menü yok sağ sol aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama olmuyor ayarlarda da hızlı menü seçeneği yok bu yüzden kayıt da alamıyorum varmı dır bir çözümü
Oyun kendisi kaydediyor diye hatırlıyorum. Q load kısmına bakın seçenek seçenek kayıt noktası mevcut olmalı. Hızlı menü eklenmemişse olmaması muhtemeldir.

Üst Alt