Phoenix
Moderatör
Editör
Yaşadığınız sıkıntıyı daha detaylı anlatabilir misiniz?Gİriş yapıyorum açılmıyor oyun
Son Konular
Yaşadığınız sıkıntıyı daha detaylı anlatabilir misiniz?Gİriş yapıyorum açılmıyor oyun
Pek hatırlamıyorum fakat ntr bu oyunda seçime bağlı olması muhtemel. Kurup denemenizi öneririm.Ntr olan oyunları oynamam tercihe bağlı olsa bile,birkaç kişi bu oyunda ntr var yazmış oyunu oynayıp bitiren biri yazabilir mi oyunda ntr var mı
Hocam android sürüm de hızlı menü yok sağ sol aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama olmuyor ayarlarda da hızlı menü seçeneği yok bu yüzden kayıt da alamıyorum varmı dır bir çözümüPek hatırlamıyorum fakat ntr bu oyunda seçime bağlı olması muhtemel. Kurup denemenizi öneririm.
Oyun kendisi kaydediyor diye hatırlıyorum. Q load kısmına bakın seçenek seçenek kayıt noktası mevcut olmalı. Hızlı menü eklenmemişse olmaması muhtemeldir.Hocam android sürüm de hızlı menü yok sağ sol aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama olmuyor ayarlarda da hızlı menü seçeneği yok bu yüzden kayıt da alamıyorum varmı dır bir çözümü
Yoksay demeniz.Oyunun içindeyken sürekli hata veriyor çözümü var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 16954
Zaten yok say diyorum ama her 2 3 diyalogta bir hata veriyor ve görseller gelmiyor sadece siyah ekran ve sohbetler gözüküyor.Yoksay demeniz.