Nephilim Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Nephilim Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.3.7
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
nep-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Önemli bir gecede, bir gezgin ana karakteri bulur ve 10 yıl aradan sonra onu birkaç yıl eğitmek için kanatları altına almaya karar verir. Yıllar süren zorlu eğitim ve öğretmeninin zihinsel zorluklarıyla karşılaşmış genç bir adam olarak memleketinize dönüyorsunuz, artık hayatta kendi yolunuzu izlemeye hazırsınız. Hala genç bir adam olarak yolculuğunuzda zorluklarla, seçimlerle, arkadaşlıklarla ve hatta muhtemelen aşkla karşılaşacaksınız. Nephilim olmanın ne demek olduğunu keşfedip karanlığın güçlerine teslim olacak mısın.. Yoksa umudun sembolü mü olacaksın?

Güncellenen Tarih: 21.03.2024
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.3.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.17 GB
Oyun Boyutu APK: 793 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 4 - 6 Saat

Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Animated, Big ass, Big tits, Corruption, Creampie, Fantasy, Handjob, Humor, Male protagonist, Milf, Oral sex, Romance, Stripping, Superpowers, Teasing, Vaginal sex, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Nephilim oyununu çalıştırın.

İNDİR
WINDOWS

MEGA - CLOUD
ANDROID
MEGA -
CLOUD

GÖRSELLER
1684507211454-min.png 1684507165129-min.png 1678473168257-min.png 1678469887740-min.pngTeaser_20_2-min.jpg Teaser_19-min.jpg

Son düzenleme:
Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Bakın oyun güzel tamam, bunda bir problem yok. Henüz çok fazla sahne de yok. Ama beni rahatsız eden bir şey var.
Ben bir kadın ile istediğim ilişkiyi kuramıyorum. Yani birisini arkadaşım olarak gördüğüm senaryoda bile bir flörtleşme ön sevişme diyebileceğim aksiyonlar oluyor.
Ben dövüşmeyi öğrettiğim çırağımla cinsel bir aksiyon istemiyorum ama oyun içerisinde sürekli bir flörtleşmeler oluyor, mc arkadaşlık rotasında olsam bile, yanında ki kızı kesiyor, gtüne iltifat edip flörtleşiyor falan. İntikam diyerek çıktığımız yolda, yozlaşma ve aydınlık yol arasında gidip gelirken, içindeki karanlığa ya da aydınlığa göre hareket etmiyor. Yumruklayarak bir insan ö*dürüyor mc, sonra gidiyor çırağının kıçına iltifat ediyor. Eeee baba noldu bizim intikam, ne oldu yozlaşıyorduk ? Bir amacımız vardı ? İzleyen bilir, sasuke gibi bir adam, yanına aldığı kadınla flört eder mi ? Evet belki bir sasuke değil ama, o yolda ilerlettiğim senaryoda bile biraz kaypaklık var mc de.
Bu durumlar rahatsız edici, onun haricinde oyun BENCE oynanmayı hak ediyor.
Orta çağ, loncalar, büyüler, farklı ırklar falan merak uyandırıcı. Ayrıca kadın karakterlerin çoğusu güzel dizayn edilmiş. Kesinlikle demeyeceğim ama, orta çağ, fantezi falan sevenler oynasın, deneyimlesin. Pişman olmazsınız...

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyunu son sürümüne kadar oynadım ve düzgün bir yorum yapmak istiyorum. Şuana kadar olan sürümde birden fazla son var mı bilmiyorum ama, hiçbir kadınla ilişkiyi seçmediğimi belirtmek isterim. Başlayalım.

Artı yönleri:
1- Hikayesi ve karakterler arasında ki iletişim
2- 1-2 tanesi hariç, kadın karakterler güzel dizayn edilmiş
3- Orta çağ, loncalar, büyüler, farklı ırklar vb. sevenler için güzel
4- Animasyonlar iyi denilebilecek düzeyde.
5- Hiç ummadığın kişiler ummadığın aksiyonlara giriyor ki, bu durum da 1. sırada söylediğim şeyi tetikliyor. Bu kadın güzelmiş, bununla romantik bir ilişki yapayım diyorsun, taaaak bir kazık yiyorsun. Hem üzücü hem güzel.
6- Düşük boyuta sahip olmasına rağmen çok uzun sürüyor hikayeyi bitirmek. Kaldı ki muhtemelen verdiğin kararlara göre farklı varyasyonlar da var. Yani 4-6 saat aralığından çok daha fazlasını vaat ediyor oyun. Ve kesinlikle sıkıcı da değil.

Eksi yönleri: (Çoğunlukla kişisel)
1- Yaptığınız iyi ya da kötü seçimler karakterin kişiliğini neredeyse hiç etkilemiyor. Evet acımazsız ya da bilge-iyi bir karakter oluyorsunuz ama sözde. (En azından şimdilik)
2- Sözde dostluk yolunu seçmiş olduğun bir karakterle bile cinsel bir çekim oluyor. Oyun sana istemediğin karakterle bile cinselliği zorluyor gibi hissettiriyor. Ben hiçbir kadınla romantik bir seçim yapmama rağmen, 2-3 tane sahne gördüm. Bence biraz sinir bozucu, zira oyuncunun kararına saygı duymak gerekiyor.
3- Belki benim pc ile ilgili bir sorun olabilir ama müzik, ses vb. yok
4- Bazı oyunlar, mc nin siz olduğunu çok hissettiriyor, bu durum bende biraz sinire neden oluyor. Karşıma hangi kadın çıkarsa çıksın, kendisini senin kollarına atmak için uğraşıyor, bu uğurda kendi kişiliklerini bile satıyorlar. Karakterleri tersleyince ya da onları reddedince mc ye olan aşkları azalmıyor ve replikleri değişmiyor. Ve dediğim gibi, romantik bir seçim bile yapmıyorum buna rağmen çok fazla sahne görüyorum. İlk başlarda mc ile dostluk seçimi yaptığımda kendi kendine düşünürken "İntikam yoluma odaklanmalıyım" diyordu, ilerledikçe intikam namına hiçbir girişimde bulunmadığı aşikar, resmen harem simülatörüne dönüşüyor oyun.
5- Animasyonlara iyi dedim ama, renderlar çok da iyi değil. Bazı sahnelerde piksel piksel renkleri görüyorum.

Son sürüme kadar bütün kadınlarla romantik ilişki yapacağım bir save daha açacağım. Sonunu merak ediyorum açıkcası. Uzun lafın kısası, Oynamanızı tavsiye ederim. Genel olarak oyuna puanım 7/10

Son düzenleme:
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
guzel oyundu fakat Hikayede cok gereksız dıyalog vardı bır de animasyonlar ve grafik kalıtesı artırılmalı bence.

D

Delta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Konuşmalar çok uzun sıkıcıgeldi bana

M

mmuratfitt_

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni güncelleme ne zaman gelir?

A

ahmoi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.4.4 sürümü mevcut mu acaba

A

ahmoi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu son sürümüne kadar oynadım ve düzgün bir yorum yapmak istiyorum. Şuana kadar olan sürümde birden fazla son var mı bilmiyorum ama, hiçbir kadınla ilişkiyi seçmediğimi belirtmek isterim. Başlayalım.

Artı yönleri:
1- Hikayesi ve karakterler arasında ki iletişim
2- 1-2 tanesi hariç, kadın karakterler güzel dizayn edilmiş
3- Orta çağ, loncalar, büyüler, farklı ırklar vb. sevenler için güzel
4- Animasyonlar iyi denilebilecek düzeyde.
5- Hiç ummadığın kişiler ummadığın aksiyonlara giriyor ki, bu durum da 1. sırada söylediğim şeyi tetikliyor. Bu kadın güzelmiş, bununla romantik bir ilişki yapayım diyorsun, taaaak bir kazık yiyorsun. Hem üzücü hem güzel.
6- Düşük boyuta sahip olmasına rağmen çok uzun sürüyor hikayeyi bitirmek. Kaldı ki muhtemelen verdiğin kararlara göre farklı varyasyonlar da var. Yani 4-6 saat aralığından çok daha fazlasını vaat ediyor oyun. Ve kesinlikle sıkıcı da değil.

Eksi yönleri: (Çoğunlukla kişisel)
1- Yaptığınız iyi ya da kötü seçimler karakterin kişiliğini neredeyse hiç etkilemiyor. Evet acımazsız ya da bilge-iyi bir karakter oluyorsunuz ama sözde. (En azından şimdilik)
2- Sözde dostluk yolunu seçmiş olduğun bir karakterle bile cinsel bir çekim oluyor. Oyun sana istemediğin karakterle bile cinselliği zorluyor gibi hissettiriyor. Ben hiçbir kadınla romantik bir seçim yapmama rağmen, 2-3 tane sahne gördüm. Bence biraz sinir bozucu, zira oyuncunun kararına saygı duymak gerekiyor.
3- Belki benim pc ile ilgili bir sorun olabilir ama müzik, ses vb. yok
4- Bazı oyunlar, mc nin siz olduğunu çok hissettiriyor, bu durum bende biraz sinire neden oluyor. Karşıma hangi kadın çıkarsa çıksın, kendisini senin kollarına atmak için uğraşıyor, bu uğurda kendi kişiliklerini bile satıyorlar. Karakterleri tersleyince ya da onları reddedince mc ye olan aşkları azalmıyor ve replikleri değişmiyor. Ve dediğim gibi, romantik bir seçim bile yapmıyorum buna rağmen çok fazla sahne görüyorum. İlk başlarda mc ile dostluk seçimi yaptığımda kendi kendine düşünürken "İntikam yoluma odaklanmalıyım" diyordu, ilerledikçe intikam namına hiçbir girişimde bulunmadığı aşikar, resmen harem simülatörüne dönüşüyor oyun.
5- Animasyonlara iyi dedim ama, renderlar çok da iyi değil. Bazı sahnelerde piksel piksel renkleri görüyorum.

Son sürüme kadar bütün kadınlarla romantik ilişki yapacağım bir save daha açacağım. Sonunu merak ediyorum açıkcası. Uzun lafın kısası, Oynamanızı tavsiye ederim. Genel olarak oyuna puanım 7/10
Kral 0.4.4 sürüm var mı
0.4.4 sürümü mevcut mu acaba

Üst Alt