S
Silinen üye 21802
çok tatlı grafikleri var umarım hızlı güncellemesi gelir
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Erişim yok diyor giremiyorum
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.Oyuna erisimim yok diyor giremiuorum
Tam hâli ne zaman yüklenir admin?Ekli dosyayı görüntüle 903
GENEL BAKIŞ
Bu oyun Harem Resort'a gelmeden önceki Molly'nin hikayesini anlatacak. Oyunun ilerleyiş sürecinde neler yaşayacaksınız? Herşey istediğiniz gibi gidecek mi? Yoksa olaylar sizi daha da mı kötüye götürecek? Neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 12.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 412 MB
Oyun Boyutu APK: 154 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Voyeurism, Loli, Big tits, Animated, Teasing, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra My Milly oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA
ANDROID
GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 908 Ekli dosyayı görüntüle 907 Ekli dosyayı görüntüle 906 Ekli dosyayı görüntüle 905 Ekli dosyayı görüntüle 904
Şu anda net bir tarih yok.oyunun yeni bölümü ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı
Devamı gelecektir.Devamı gelecek mi ya.. çok merak ediyorum yoksa Son muydu
Kademeli olarak betadan çıkacaklar erişim haftasından sonra.Bu şubat haftasından sonra Türkçe oyunlara ücretsiz bir şekilde erişemeyecek miyiz yoksa ücret ödeyenler bizden önce mi erişebilecek nasıl olacak
Anladım çok teşekkür ederimKademeli olarak betadan çıkacaklar erişim haftasından sonra.
Rica ederim.Anladım çok teşekkür ederim