Xarald
Kayıtlı Üye
Evet, yeni sürüm çıkınca çevireceğim.Biraz oynadım bu sürümün sonuna geldin dedi bu kadar kısamı
Evet, yeni sürüm çıkınca çevireceğim.Biraz oynadım bu sürümün sonuna geldin dedi bu kadar kısamı
Tamamdır nasıl haberim olcakEvet, yeni sürüm çıkınca çevireceğim.
Eski sürümü silip yenisini yükle. Kayıt dosyaların silinmediği için eski kayıtlarından devam edebilirsin.Oyunun ilk sürümü mevcut daha önce oynadığım oyunun üstüne güncelleme kurmadım nasıl yaparım?
Çok kısa biti devamı yokmuEkli dosyayı görüntüle 903
GENEL BAKIŞ
Bu oyun Harem Resort'a gelmeden önceki Molly'nin hikayesini anlatacak.
Paylaşılan Tarih: 12.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 412 MB
Oyun Boyutu APK: 154 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Voyeurism, Loli, Big tits, Animated, Teasing, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra My Milly oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA
ANDROID
GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 908 Ekli dosyayı görüntüle 907 Ekli dosyayı görüntüle 906 Ekli dosyayı görüntüle 905 Ekli dosyayı görüntüle 904
Buradaki en güncel sürüm. Devamı henüz gelmedi.Çok kısa biti devamı yokmu
Kaydım vardı ama oyunu silip tekrar yüklediğim için silindi oyun kısa olduğu için sıkıntı yaratmadı ama diğer oyunlar için daha açıklayıcı bir çözüm alabilir miyim?Eski sürümü silip yenisini yükle. Kayıt dosyaların silinmediği için eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Dediğim gibi buradan indirdiğin Türkçe oyunları sildiğinde kayıt dosyaların duruyor. Yeni sürümü yüklediğinde oyunun genelinde bir kayıt uyuşmazlığı olmadığı sürece eski kayıtlarından devam edebilirsin.Kaydım vardı ama oyunu silip tekrar yüklediğim için silindi oyun kısa olduğu için sıkıntı yaratmadı ama diğer oyunlar için daha açıklayıcı bir çözüm alabilir miyim?
Uygulamayı sildikten sonra APK dosyasının kalması mı gerekiyor?Dediğim gibi buradan indirdiğin Türkçe oyunları sildiğinde kayıt dosyaların duruyor. Yeni sürümü yüklediğinde oyunun genelinde bir kayıt uyuşmazlığı olmadığı sürece eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Hayır gerekmiyor.Uygulamayı sildikten sonra APK dosyasının kalması mı gerekiyor?
Tavsiyen üzerine bunada başlıyorum ozamanBeğendiğim bir oyun tarzına sahip.Bazı oyunlarda görüyorum; o kadar karakter katılmış ki oyunun merkezini bozuyor.Bazen 2 karakter ile çok iyi iş çıkarılabilir.Bu oyun bana umut vaad ediyor.Devamını beklediğim oyunlardandır.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
Harem Resort diyor o türkçe mi bulamaıdm daEkli dosyayı görüntüle 903
GENEL BAKIŞ
Bu oyun Harem Resort'a gelmeden önceki Molly'nin hikayesini anlatacak.
Paylaşılan Tarih: 12.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 412 MB
Oyun Boyutu APK: 154 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Voyeurism, Loli, Big tits, Animated, Teasing, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra My Milly oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA
ANDROID
GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 908 Ekli dosyayı görüntüle 907 Ekli dosyayı görüntüle 906 Ekli dosyayı görüntüle 905 Ekli dosyayı görüntüle 904
O oyunun Türkçe çevirisi bulunmuyor zaten.Harem Resort diyor o türkçe mi bulamaıdm da
Ne zaman çevirisi yapılırO oyunun Türkçe çevirisi bulunmuyor zaten.