Emir0
Kayıtlı Üye
Sagol admin teşekkür ederim.Discord sunucumuza katılarak sorunun çözümünü bulabilirsiniz.
Sagol admin teşekkür ederim.Discord sunucumuza katılarak sorunun çözümünü bulabilirsiniz.
Net bir tarih yok.en son sanırım 2.7 sürümü çıkmıştı ne zaman güncelleme gelir veya gelecek mi site de halen 2.0 olarak görünüyor
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Oyuna girerken izinleri vermemi jstiyor veriyorum oyuna girerken gerekli izinler verilmedi diyip oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim
Hiç ilgilenmiyorlar neredeyse oyunlarla artık yada sitede çevirmenler artık yok gibi2.9 sürümü çıkmış oyunun 3.0 olunca çevrilme ihtimali artar mı acaba?
Yaptım yine aynı hatayı veriyor yok mu çözümü bunun başka oynayamıyoruzOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Farklı bir telefon klonlama uygulaması yükleyebilirsin, bahsettiğim uygulamaya gelen güncellemeyle Android sürümü yükseltilmiş.Yaptım yine aynı hatayı veriyor yok mu çözümü bunun başka oynayamıyoruz
3.3 sürümü var türkçeen iyi oyun bu ya hiç biyerde kimse çevirisini yapmıyor
Nerede hocam ?3.3 sürümü var türkçe