Şu ana kadar çevirdiğimiz oyunları nasıl oynuyorsanız, normal çeviri de o şekilde. Bir fark yok.Neden tek çeviri yapıp atmadınız? Adult kavramı taşıyan bir oyunda yumușatma yapmanızın sebebi nedir?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.3 seçenekten de normal çeviri apk dosyasını indirdim ve ayrı ayrı denedim ama apkyı kurarken uygulama yüklenmedi hatası veriyor. nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Karakterlerin gerçek yakınlığı yazıyorözel çeviri neden mağazaya yönlendiriyor?
özel çevirinin farkı ne?
evetBende 0.6 e sürümü yüklü yeni sürüm geldimi acaba
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan bulabilirsiniz.oyunu uzun bi süre sonra tekrar indirdim, 0.6e sürümünü oynuyordum. Şimdi tekrar indirdim ve save yok bana save dosyasını atabilir misiniz nereyse bütün karakterleri bitirmiştim.
Masaüstüne sürüklemeniz yeterli.Rar dan nasil cikartiriyoruz bilen varsa lütfen yardim etsin oyunu kuramiyorum bi türlü
Güncelleme geldi ama final olarak değil hala daha gelecek güncellemeler var.Yeni güncelleme mı?bazı bölümler yapım aşamasında diyor?harem oyunu olmuyor
Yardımcı olursanız sevinirim
Şu anki sürümde mevcut değil güncellemelerle eklenecektir.Haremi nasıl tamamlayabilirim