Kayıt dosyaları nereye atılır?türkçe altyazıya güncelleme geldikçenoyundaki ilerlememi kaybetmeden nasıl yükçeyi oyuna aktarabilirim
Yeni sürümde tekrardan betaya gireceği için almanız gerekecek.Selamlar oyunun hem normal hem özel çevirisini satın aldım. Oyunun yeni sürümü geldiğinde, tekrar yeniden satın almam mı gerekecek?
Fakat mağazadaki diğer oyunlarda böyle bir şey yok. Final sürümü çıkana kadar erişim hakkı veriyorsunuz. Milfy city de niye böyle bir uygulama var. Milfy city de sizi destekleyip erişim alanları mağdur ediyorsunuz ,diye düşünüyorum.Yeni sürümde tekrardan betaya gireceği için almanız gerekecek.
Şu ana kadar hiç bir oyunda öyle birşey yapmadık. Sürümlük betalar koyduk hep, Nadia ve Twist hariç. Onlar herkese açılmıyor çünkü.Fakat mağazadaki diğer oyunlarda böyle bir şey yok. Final sürümü çıkana kadar erişim hakkı veriyorsunuz. Milfy city de niye böyle bir uygulama var. Milfy city de sizi destekleyip erişim alanları mağdur ediyorsunuz ,diye düşünüyorum.
Knk sara güncellemesi uzun mu? Mesela sara fanları için bastan oynamaya değer mioyun güzel ama gelen güncelleme sadece sara ile gelmiş diğer karakterler için güncelleme yk neden böyle bide avm eklemişler bu mu yani o kadar para verdim oyunu indirmek için bu hiç hoş degil biraz daha gelişin tek karakter üzerinden yola çıkmayın rica ediyorum
Normal çeviri herkesin erişimine açıldı, özel çeviri değil. Normal çeviri indirme linklerinden indirin.Erişim yok diyor nasıl yapacağız?
Özel çevirisine erişim sağlayamazsınız, yeni sürümü çıkana kadar mağazadan alımı da kapalı. Normal çevirisine erişebilirsiniz.güzel oyun ama yaması senede bir çıkıyor yeni yamasını oynamadım özel çevirisini indiricem elinize sağlık
yeni sürümü ne zaman çıkıcakÖzel çevirisine erişim sağlayamazsınız, yeni sürümü çıkana kadar mağazadan alımı da kapalı. Normal çevirisine erişebilirsiniz.
Kanka diyaloglar farklı çeviri ekibi büyük ihtimalle kendilerince çevirmişlerdirözel çeviri tam ne oluyor ?