MRainb0w
Yetkili
Yapımcı ile alakalı bir durum olabilir.oyun icinde bazi bölümlerdeki seceneklerde ekstra versiyon kapali nasil acabiliriz ?
Yapımcı ile alakalı bir durum olabilir.oyun icinde bazi bölümlerdeki seceneklerde ekstra versiyon kapali nasil acabiliriz ?
Sfre istiyor zannedersem oyle ekstra versiyon vs. seylerin onu Dc den isteye bilirsiniz yada oradan sora bilirsinizoyun icinde bazi bölümlerdeki seceneklerde ekstra versiyon kapali nasil acabiliriz ?
Oyunun orjinalinde Türkçe altyazı var diye biliyorum. Steam den indirdiğimde vardı.Müthiş bir oyun umarım Türkçesi gelir yakında
Windows'un Mixdrop yükleme eklentisi çok yavaş indiriyor.Ekli dosyayı görüntüle 13975
İçersinde türkçe var diye biliyorum.Türkçesi ne zaman güncelleme alır
Oyunun ayarlar kısmında türkçe dil desteği bulunmaktadır.Türkçesi ne zaman güncelleme alır
Yapımcı android şeklinde çıkarmadığı için android yok.Android sürümü yapılırsa eklenecektir.Bu oyun un neden ( Android ) baqlantisi yok acaba
Ha anladim tesekkurler dostumYapımcı android şeklinde çıkarmadığı için android yok.Android sürümü yapılırsa eklenecektir.
Discord sunucumuza katılarak oynayanlar varsa oynayanlardan bilgi alabilirsiniz veya internetten bakabilirsiniz.oyunda telefonun içinde notlar bölümü var. orada istek listesi ve kadınların ismi var ama üstüne tıklanmıyor. bu istek listesi nedir?
Cloud linklerinde sıkıntı var şuan ama diğer linkler çalışmaktadır.linkler çalışıyor mu sadece alakasız siteler ve reklamlar var
Editörümüze bildiriyorum.Hocam 2.sezon bölüm 2 çıktı ne zaman eklenir