Phoenix
Editör
Linklerimiz güncel yapımcı halen daha Mac sürümü için v8. getirmemiş.linkleri güncelleyebilir misiniz?
Linklerimiz güncel yapımcı halen daha Mac sürümü için v8. getirmemiş.linkleri güncelleyebilir misiniz?
Extra sahneler ben de mi açık değil? Yoksa zaten yok mu?Artık Güncel
Yapımcı tarafından Android'e portlanıp oyun çıkarsa bizde linklerini ekleyeceğiz. Türkçe olması içinse oyun için fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Androide ne zaman gelir ve Türkçe olarak
Oyunu oynamadığım için içerisinde Türkçe dil seçeneğinin olduğunu bilmiyordum android içinse maalesef yapımcının oyunu Androide portlamasını beklemelisiniz.oyun Türkçe zaten
Ekli dosyayı görüntüle 13468
İndirdiğinizde ayarlar kısmından Türkçe seçeneği olmalı oradan Türkçe seçebilirsiniz.Oyun türkçe değil mi steam de öyle ama bilemedim
Linklerin hepsi sıkıntısız çalışmakta ve oyun dediğiniz gibi güzel bir hikayeye sahip.mixdrop calışıyor daha öncede oynamıştımekleme yapıldıgı için tekrar başladım bi kaç şaşırtıcı hikaye mevcut fena degil.
Güncellendiv9 ne zaman gelir ? bir de mümkünse extra version olarak ekleyebilir misiniz?
Iyi ki UEFA deqilmis o zamanApple'ın ürettiği bilgisayarlar ve işletim sistemine uygun hale getirilmiş linkler.
İngilizce oyunlarda yapımcı tarafından android olarak sunulduğu zaman ekleniyor.Bizi takip etmeye devam etBazi oyunlar da Android indirme linkleri yok neden acaba
Takip ediyorum zaten Dc den de takip te yim tesekkurler dostum saq olİngilizce oyunlarda yapımcı tarafından android olarak sunulduğu zaman ekleniyor.Bizi takip etmeye devam et
Rica ederimTakip ediyorum zaten Dc den de takip te yim tesekkurler dostum saq ol