Bahsettiğiniz hatalar yakında düzeltilecekOyunda ana menüye yada tercihler kısmına girince hata veriyor 1 oyunu için soyluyorum
Etkinlik içerisindeki yayınlanmayan oyunlar da yayınlandıktan sonra hatalara toplu olarak bakılacak. Daha detaylı bilgi için discord sunucumuzda etkinlik özel kanalına bakabilirsinizoyunda olivia sahnesinden sonra telefon çalınca atıyor oyundan ve hatalar ne zaman düzelir bi de onu söylerseniz çok iyi olur ya durmadan oyunu silip indirmeyelim
Eylül içerik ayı paketiOyunu indirebilmek için hangi üyeliği almamız gerekiyor ?
1 pc 1 telefon olmak üzere 2 cihazdan giriş izni var. Yakın zama da bu cihazlara format falan attıysan bu hata çıkar karşına. Tabi başka bir kullanıcıyla hesap paylaşımı yapmadıysan. Çözüm için ise discord dan dm yoluyla veya buradan özel mesajla Mackenzie ye yaz o hallederMaksimum cihaz sınırı aşıldı diyor neden
Etkinlikte bulunan yayınlanmamış birkaç oyun kaldı. Onlar yayınlandıktan sonra hatalı oyunlar düzenlenecek. Gecikmeler için üzgünüzNe zaman yeniden güncellenicek bu oyun hala bekliyoruz?
Yakın zamanda bu ve diğer etkinlik oyunlarında bulunan hatalar giderilecektirGerçekten güzel bir oyun ama hata gerçekten rahatsız edici 4 gb gitti yazık oldu biraz
Discord sunucumuza gelip yardım kanalına sorununuzu yazarsanız daha iyi bir yardım şekli sunabilirizSezon 2 linki indiriyor ama açılmıyor. Adminler bi El atın![]()