Milf City Beta 1.0. İncelemesi-İçerikleri - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Milf City Beta 1.0. İncelemesi-İçerikleri

• Konuyu başlatan Ronaxian
  • Başlangıç tarihi
Ronaxian

Ronaxian

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
28 OCAK 2025

Oyunla ilgili gelişmeleri takip edenler için konuyu tekrardan güncelliyorum.

Aslında oyunla ilgili kayda değer bir gelişme yok, ekip 2025'in başında oyunun çıkacağını söylemişti ancak neredeyse şubat ayına gireceğiz. Bu aralar Discord üzerinde Onyxdime kesinlikle hiçbir şey yazmıyor, resmen ölü taklidi yapıyor. Hatta yaklaşık 4 aydır tek bir kelime bile yazmadıklarını söyleyebilirim.

Ekran görüntüsü 2025-01-28 143705.png

Açıkçası hâlâ oyunun çıkacağına inananlar olduğunu biliyorum ama böyle giderse 2059 şakası gerçek olacak :D Oyuncuların çoğu da Discord üzerinden bu durumla ilgili dalga geçiyor. En iyi ihtimalle martın başında bir hareketlilik olur diye düşünüyorum, böyle ölü taklidi yaptıklarına göre arkada harıl harıl çalışıyorlar galiba :D Şaka bir yana en nihayetinde bence bu oyunun sonunu göreceğiz ama böyle giderse gene iki resim paylaşıp, paraları alıp ortadan tüyebilirler :D

Üst Alt