Mike's Obsession - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Mike's Obsession

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,335
Puan
0
Kredi
0$
Mike's Obsession.jpg

GENEL BAKIŞ

O, yaşamak için bağımsız video oyunları yaratan serbest bir programcı Mike. Her genç gibi, kendine bakmayı, spor yapmayı ve spor salonuna gitmeyi seviyor , tabii ki diskoya gitmeyi ve gece hayatının tadını çıkarmayı seviyor. Birkaç yıldır Zoe ile yaşıyor. Seyahat seven bir tutkulu moda fotoğrafçısı ..hayatın sefasını ve . Mike ile mümkün yapıyor şeyler olarak çok zaman olarak harcama

Paylaşılan Tarih: 22.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 190.4 MB
Oyun Boyutu MAC: 173.0 MB


Oyun Konuları
3DCG, Voyeurism, Big Boobs, Blowjob, Date, Adventure
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Mike's Obsession oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - WORKUPLOAD

MAC

MEGA



GÖRSELLER


56066_17.jpg 56065_14.jpg 56063_1.jpg
 
Son düzenleme:
Marine

Marine

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Kas 2020
Mesajlar
52
Tepki puanı
7
Yaş
22
Puan
0
Kredi
0$
Eskiden sürekli denk geldiğim bir oyundu, boyutunu görünce bu kadar kısa olması biraz üzdü ama çerezlik sonuçta oynanır.
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oyun boyutuna göre gayet güzel ve doyurucu olmuş.Görsel kısımları güzel,hareketli renderları ise idare eder derecedeydi.Oyun yaklaşık 1 ila 1.30 saat arası sürüyor ve görevli bir sistemi var diyebiliriz ama çok ayrıntılı değil.İngilizce seviyenizin çok yüksek olmasına gerek yok, hemen hemen her şeyi anlamak mümkün,en azından benim açımdan öyleydi.Şeçtiğiniz şeçenekler gidişata pek etki etmemekle beraber belli bir kısımda kızlar arasında şeçim yapmak zorunda kalacaksınız.Görevlerin ne olduğunu görebilmek için sık sık telefona bakmanız sizin için iyi olacaktır.Oyun gayet güzel,kesinlikle zaman ayırmaya değer bir oyun.Her ne kadar sonlarının hiçbiri beni tatmin etmemiş de olsa oyuna şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Oyunun çerezlik bir oyun olduğunu da düşünürsek,büyük bir beklenti içinde oynamak çok büyük bir hata olacaktır.Oyunda 3 adet son gördüm;bu sonların hiçbirini beni pek de tatmin edemedi,bilmiyorum belki daha fazla sonu vardır ancak her ne yaptıysam başka bir son göremedim.Karımızla ilgili bir son görmeyi beklemiştim ancak ne yaparsam yapayım gördüğüm son beni pek tatmin edemedi.Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir.Beni tatmin etmeyen sonlar sizi tatmin edebilir,bu yazdıklarım oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor.Kesinlikle oynanması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Burada yazdıklarım hikaye ve muhtemel gidişatlar içindir.
SPOİLER!
Oyundaki en sevmediğim nokta ise karımızın bizi aldatması oldu sanırım,ayrı bir fantezi kafası var.Onun istediğini bir türlü yapıp onu tatmin edemiyoruz.Sanırım her ne yaparsak yapalım bizi bir şekilde aldatıyor.Oyunumuzun üç adet ana kızı var; ''Zoe'' ''Jenny'' ve ''Mary'' . Aslında içten içe bir harem sonu beklemedim değil.Bir süre sonra Jenny ve Mary arasında tercih yapmanız gerekiyor.Bir anda karımızın erkekler ile olan 3'lü fantezisi yüzünden bizi aldattığını falan görüyoruz.Çok fazla uğraştım ancak herhangi bir şekilde bunu kurtaramadım.Ya bunun yolunu ben bulamadım ya da her türlü bu gerçekleşiyor.Aslında buna engel olamadığım için tadım biraz kaçtı.Ancak bu oynanmayacak bir oyun olduğunu anlamına gelmiyor.Kesinlikle bir şans verin.
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhaba;

Kısa gibi görünen, ama sanki uzayacakmış gibi oynanan bir oyun ile karşı karşıyayız. Bir kız arkadaşımız var ne yapsak olmuyor. yemek yap, hediye al, seks yap yok diyor duruyor başta bu konu canınızı sıkabilir. Bir de bir 3 yapman lazım bundan da kaçış yoık veya ben bulamadım...

Sonra 2 bayandan birini seçmen gerekecek bir yer cıkıyor kimi secersen fark etmiyor. İşte burada tam oyun başlayacak komplolar olacak diye bekler iken sonlardan birine ulaşıyorsunuz . Bitirince yani şimdi oyunu parçaladım ve renderlardan 3 tane son oldugunu gördüm. Kız ayrım yerinde save alarak 2 sonada kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu arada görev ve zaman sistemi var gibi dursada işiniz güçünüz çalışmakla gececek ( Bayan milletinin eksigi bitmez).

Resimler gayet yeterli 7-8 lik gibi ve sonlara dogru hareketli anilerde güzellleşiyor.

Boş zamanlarınızı degerlendirmek için oynamanızı öneririm.

Not: 3 lüden kaçan varsa yazsın lütfen.

Saygılarım ile...
 
Üst Alt