ReckyRey
Doğasever
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Oyun bayadır betada en azından bir bilgi verseniz tarih olarak.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Oyun bayadır betada en azından bir bilgi verseniz tarih olarak.
TeşekkürlerUzun ve oyun içi menü güzel olmuş
Güncellemede karakter hikayelerinin devamı yalnızca Joyce ve Bayan Jane için mi? İndirip açtım diğer karakterlerde tamamlandı yazıyor.Uzun ve oyun içi menü güzel olmuş
Geldi kanka öğretmen ve joyce. Sadece ikisiGüncelleme geldimi ?
Geldiyese hangi karakterle ilerleme geldi
Sağolasın dostumGeldi kanka öğretmen ve joyce. Sadece ikisi
Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalından save dosyası alıp devam edebilirsiniz.Bide ilerlemem sifirlanmis ne yapacam
Evet betadan çıktı. Şu anda herkesin erişimine açık durumda.yeni sürüm betadan çıktı mı herkesin erişimine
Bayan Jane yi gece olunca sex yapıyorsunuz ondan sonra tamamladı diyor joyce yi kendi dairende hallediyorum ondan sonra tamamladı diyorGüncellemede karakter hikayelerinin devamı yalnızca Joyce ve Bayan Jane için mi? İndirip açtım diğer karakterlerde tamamlandı yazıyor.
O oyunun devam ismi herhaldeEkli dosyayı görüntüle 4071oyunun adı yanlış yazılmış ama içi normal..
Aslında değil aynı anda güncellenen diğer oyunun adı onun yerine paylaşılmış..O oyunun devam ismi herhalde