2. Gidiyor 1. Linkte açılan sayfayı kapat tekrar linke gite bas ozaman geliyorLinke tıkladığım halde mega ya neden ulaşamıyorum. Linke tıklıyorum 5 saniye sonra linke gite basıyorum fakat mega ya ulaşamıyorum.
Bildirimlere izin ver butonuna tıkladıktan sonra indirme sitesine yönlendirmesi gerekiyor. Olmuyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz.Açılan sayfayı kapatıyorum daha sonra tekrar linke git diyorum bildirimlere izin ver diye sayfa geliyor ondan sonra başka bir şey açılmıyor. İlk bastığımda direk gitmişti baştan indirmem gerekti şimdi açamıyorum siteyi.
Kullanıcı adınızı "bidibidi" olarak girmeyi deneyin.Kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor yeni kayıt olduğumdan dolayı mı?
Oldu teşekkürler.Kullanıcı adınızı "bidibidi" olarak girmeyi deneyin.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.Bilgisayar da kayıt ettiğimiz oyunu mobilde devam edemiyor muyuz? Oyunun kayıt dosyalarını bulamadım.(Bu arada çeviri mükemmel )
Tamam teşekkür ederim.- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını istiyorsan o konuma girip dosyalara erişebilirsin.
Kayıt dosyalarını silmediğin sürece kaldığın yerden devam edebilirsin.birşey sorabilir miyim biraz genel bu oyunların yeni güncelleri geldiğinde hepsine baştan mı başlamak zorundayız yoksa devam edebilmenin yolu varmı kaldığı yerden
Yapımcı yeni sürümü paylaştı. Yakında çevirisi de gelir.Güncelleme ne zaman gelir acaba
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyun içi giriş yaparken kullanıcı bilgileri hatalı diyor