kennyR
Çevirmen
Gdrive linkleri artık kullanılmıyor. Cloud'daki hız sınırı için 'Internet Download Manager' kullanabilirsin.gdrive linkleri güncellense güzel olur cloud ciddi limitör ile indirtiyor
Gdrive linkleri artık kullanılmıyor. Cloud'daki hız sınırı için 'Internet Download Manager' kullanabilirsin.gdrive linkleri güncellense güzel olur cloud ciddi limitör ile indirtiyor
Hayır, yok.Vajinal veya anal sex var mı
Yapımı bırakıldı etiketi altındaysa evet kesin olarak yapımı bırakılmış bir konu.oyunun yapımı kesin olarak bırakıldımı internette pek bişey bulamadım yapımcı hakkında chapter 4 gelme ihtimali var mı
Yapımcıların kendine göre genellikle sebepleri oluyor ama bu oyun hakkında bir fikrim yok. Patreon hesabına veya sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz.Bu oyunun yapımı neden bırakıldı?
Yapımcının patreonda nicki ne?Yapımcıların kendine göre genellikle sebepleri oluyor ama bu oyun hakkında bir fikrim yok. Patreon hesabına veya sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz.
Konu içinde linki var.Yapımcının patreonda nicki ne?
lan oyunu indirecektim de şu yorumu görene kadar :d vazgeçtim hiç mi yok oyun başından sonuna kadarBu oyunda hiç seçim yapmıyon hikaye kendi ilerliyor
Bu oyunun hikayesi 2 karakter etrafında dönüyor ben oyunu öneririm. Seçimleri unutmuşum ama çok az olması gerekiyor.lan oyunu indirecektim de şu yorumu görene kadar :d vazgeçtim hiç mi yok oyun başından sonuna kadar
Komple bıraktınız sanmıştım çok üzülmüştüm iyi oldu bunu gördüğümYapımcı yeni bir sürüm çıkartana kadar yapımı bırakıldı olarak kalır.
4 bölümü çıktı ingilizce yapımı bırakılmamışlan oyunu indirecektim de şu yorumu görene kadar :d vazgeçtim hiç mi yok oyun başından sonuna kadar
Yeni sürümü İngilizce çıktıoyunun yapımı kesin olarak bırakıldımı internette pek bişey bulamadım yapımcı hakkında chapter 4 gelme ihtimali var mı
Net bir tarih yok.oyunun yeni sürümü cıktı nezaman gelir türkcesi