S
stranger71
Kayıtlı Üye
Ama çok iyiiiiiii beBu oyunda hiç seçim yapmıyon hikaye kendi ilerliyor
Ama çok iyiiiiiii beBu oyunda hiç seçim yapmıyon hikaye kendi ilerliyor
My Cute Roommate olabilir mi?Buna benzer bir oyun daha vardı genç bi oğlan cinsel organında rahatsızlık yaşıyordu evdeki herkes yardımcı olmaya çalışıyordu adını bilen varmı unuttum bi arkadaşa tavsiye edecektim tam ismini yazabilirimisiniz ?
Girl HouseBuna benzer bir oyun daha vardı genç bi oğlan cinsel organında rahatsızlık yaşıyordu evdeki herkes yardımcı olmaya çalışıyordu adını bilen varmı unuttum bi arkadaşa tavsiye edecektim tam ismini yazabilirimisiniz ?
NopeGirl House
Bütün tarayıcılardan çerezleri temizleyip tekrar indirmeyi deneyinTelefondan indirmeye çalışıyorum fakat lütfen vpn kapatıp sayfayı yenileyin diyor. Önceden bu sorunu chrome yerine firefoxta açarak çözmüştüm fakat şu an 3 tarayıcıda denedim hepsinde aynı.
Aynı şekilde bende listede bekletiyordum. Boyutu şuan küçük, çerezlik gibi geldi. Ortalama ne kadar sürüyor, oynayanlar bilgilendirebilir mi?Şu oyunu çok merak ediyordum şöyle adam aklı bir güncelleme alsa da oynama süresi uzasa da oynasam
Geliştirme aşaması olduğundan dolayı şu an çok kısa. Ben 2 3 saatte bitirdim belki daha erken. Eğlenceliydi gayet ama daha çok yapılacak şey var gibi. Final yaptıktan sonra oynamanızı tavsiye ederim. Damakta kalınca kötü oluyorAynı şekilde bende listede bekletiyordum. Boyutu şuan küçük, çerezlik gibi geldi. Ortalama ne kadar sürüyor, oynayanlar bilgilendirebilir mi?