Lust Theory (Echoes of Lust) Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Lust Theory (Echoes of Lust) Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
E

Emes

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
serbest dolaşıma girincede böyle kapılara tıklayınca değilde burda olduğu gibi yazılara tıklıyınca giryor heryerdde yazı karşık oyuzden sezon 2 de silip yeniden yükledim yine aynı sorun ne olabilir

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 7
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
serbest dolaşıma girincede böyle kapılara tıklayınca değilde burda olduğu gibi yazılara tıklıyınca giryor heryerdde yazı karşık oyuzden sezon 2 de silip yeniden yükledim yine aynı sorun ne olabilir
Sezon 2'yi oynamadan önce kurulum yapmak gerekiyor.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Nasıl yapacam anlatirmisin
İndirdiğin sıkıştırılmış klasörün içinde 'Kurulumnotu.txt' adlı bir metin belgesi olacak, detaylıca yazıyor ne yapman gerektiği. Kuruluma başlamadan önce APK'yı kurup bir kez başlat, hesap bilgilerinle giriş yap.

E

Emes

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
.rpa uzantılı dosyayı otomatik alacak almasa kendin taşı diyor ama kendi almış bi sıkıntı gözükmüyor o yazıya göre

Y

Yzlmtlf

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android te 1 sezonda save alıcam ama buton yok oyun gitmesin diye çıkamıyorum da biri acil yardım etsin lütfen

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
.rpa uzantılı dosyayı otomatik alacak almasa kendin taşı diyor ama kendi almış bi sıkıntı gözükmüyor o yazıya göre
Kurulum talimatlarını harfiyen uyguladığın sürece tamamlayabilirsin. Üzerinden bir daha geç eğer oyunda hala eksik görsel varsa.

Android te 1 sezonda save alıcam ama buton yok oyun gitmesin diye çıkamıyorum da biri acil yardım etsin lütfen
Açık dünyada hızlı menü kayboluyor, karakterin diyalog kurmasını sağlayacak herhangi bir aksiyonda bulunursan diyalog baloncuğundan hızlı menüyü, dolayısıyla kayıt butonunu bulabilirsin.

Üst Alt