kennyR
Moderatör
Evet, final sürümü olduğu için hikayesi de final verdi.Arkadaşlar ben bu oyunu indirecek am hikayesi final mi
Son Konular
Evet, final sürümü olduğu için hikayesi de final verdi.Arkadaşlar ben bu oyunu indirecek am hikayesi final mi
Sezon 2'yi oynamadan önce kurulum yapmak gerekiyor.serbest dolaşıma girincede böyle kapılara tıklayınca değilde burda olduğu gibi yazılara tıklıyınca giryor heryerdde yazı karşık oyuzden sezon 2 de silip yeniden yükledim yine aynı sorun ne olabilir
Nasıl yapacam anlatirmisinSezon 2'yi oynamadan önce kurulum yapmak gerekiyor.
İndirdiğin sıkıştırılmış klasörün içinde 'Kurulumnotu.txt' adlı bir metin belgesi olacak, detaylıca yazıyor ne yapman gerektiği. Kuruluma başlamadan önce APK'yı kurup bir kez başlat, hesap bilgilerinle giriş yap.Nasıl yapacam anlatirmisin
Kurulum talimatlarını harfiyen uyguladığın sürece tamamlayabilirsin. Üzerinden bir daha geç eğer oyunda hala eksik görsel varsa..rpa uzantılı dosyayı otomatik alacak almasa kendin taşı diyor ama kendi almış bi sıkıntı gözükmüyor o yazıya göre
Açık dünyada hızlı menü kayboluyor, karakterin diyalog kurmasını sağlayacak herhangi bir aksiyonda bulunursan diyalog baloncuğundan hızlı menüyü, dolayısıyla kayıt butonunu bulabilirsin.Android te 1 sezonda save alıcam ama buton yok oyun gitmesin diye çıkamıyorum da biri acil yardım etsin lütfen