Oyunun 1. ve 2. sezonu baştan sona kadar oynayan ve 2 ay boyunca sadece bu oyunu oynayan biri olarak söylemem gereken bazı şeyler var. Öncelikle oyunda görsel veya hikayesel olarak hiç bir sıkıntı yok belki diğer oyunlar kadar kaliteli renderlar olmayabilir ama kötü denmez ve zaten bu açığı ses ile kapatmışlar. Oyunun 1 ve 2. sezonu tamamen oynadım 3. sezonunda sadece yeni eklenen karakterlerin hikayesini oynadım söyleyebilirim ki oyun tekrara dönen gereksiz metinlerin çok olduğu bir oyun karakter farklılıgı olarak çok iyi olsa da bazı kısımlar çok absürt ve sıkıcı. Örnek vermek gerekırse 1. sınıf öğrencısının öğretmenlerden bile daha fazla iş yapması. Oyunu yapan arkadaş güzel bir sistem oturtmuş her sezon yeni karakterler ekleyip gereksiz sohbetlerle oyunu 5 sezon daha uzatabılır buna izin veren bir hikaye kurmuş fakat oyunun hikayesi yüzeysel kaldığı ve 1. sınf öğrencisine çok fazla anlam yüklendiği için artık bayan bir tarafı var. sandbox modda oynayıp ilk sezonu hızlı seyahat kullanmadan bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki sürekli bir şey olacak hissi verip hiç bir şey olmayan bir dizi gibiydi benim için 3. sezonu yarıda bıraktım bir daha da oynamam. bence zamanınızı harcamayın oynayacaksanız bile sandbox oynamayın çünkü sandbox dense de sandbox hissi vermiyor oyunu erişiminiz kısıtlı bazı oyunlarda seyahat ederken özel render yakalayabiliyordun yada sırf o gece oraya gitmedin diye bazı şeyleri kaçırabiliyordun ama bu oyunda maalesef öyle bir durum yok. Ramazan boyunca sahura kadar oynadığım bir oyunun sonucu böyle fesat çıkması üzücü ama oynaycak oyun yoksa zaman öldürmek ıcın oynayabılırsınız.