Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun fena değilde ana karakterin tipi çok dandik tasarlanmış haley karakteri zaten harry potterdaki hermonie grangerdan esinlenilmiş bari ana karakteri de harry pottera çok az benzer yönleri olsaydı sıradan ve dandik duruyo aynı summer's gone daki mc gibi çok özensiz yapılmışlar.
Garip bir şekilde sezon 2 de metinleri geçmek için enter ya da fare sol tık çalışmıyor. Sadece ctrl ile hızlı geçilebiliyor. Benden kaynaklı bir sorun mu yoksa herkeste mi var?
oyuna giriş yapmaya çalışırken şuan forumda kullandığım hesap ve şifreyi giriyorum, kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor. başka hesaplar da denedim hiçbir şekilde giriş yapamıyorum.