bende çok anlamadımben 2. sezonuna aktarımı yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
bende çok anlamadımben 2. sezonuna aktarımı yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Teşekkür ederim bende üzülmüştüm kaldığım yerden devam etmez diyeSelamlar,
Pc için aktarım şu şekilde 1. oyunu açıp yükle demeniz gerekli sağ üstte 2. sezona aktar var ona basıp hangi kayıt dosyasını aktarmak istediğinizi seçiyorsunuz 2. oyunu açıp yeni oyun dedikten sonra aktarım ekranı gelecek orada sağ tarafta bulunan kayıtlı oyunla devam et dedikten sonra eski kaldığı yerden devam ediyor. Görsel ekleyemedim kusura bakmayın lütfen.
Sezon 1 de kopyaladım aktarmayı ama yinede olmadıSezon 1 de sezon 2 ye aktar dedim ama olmuyor yardımcı olur musunuz
Aynen ne yazık ki sıkıntı save işi. Ama ilişki felan gitmiyor. Önceki sezondan kalan paran, kastığın büyü güçleri ve envanterinde ki itemler gidiyor.Androidde save aktarma işi olmuyo sanırım var mı bi çözüm? Bir de savesiz devam etsek noluyor ilişkiler falan gidiyor mu
4. sezon biraz geç gelir yapımcıdan kaynaklı sorun var. Onun haricinde her sezonu ayrı indirmen gerekiyor ve tabii ki saveleri diğer sezonlara aktarman gerekiyor onun cevabı da discord grubunda varArkadaşlar hiç oynamadım oyunu 3. sezonu indirsem 1 ve 2 içinde oluyor mu yoksa hepsi ayrı ayrı mı? bir de 4. sezonu bekleyim mi yoksa başlayayım mı?
aynı hatayı alıyorum yardımcı olacak biri yokmuEkli dosyayı görüntüle 16774
bu hatayı veriyo
Windows 11 değil mi? Aynı hatalar hep.aynı hatayı alıyorum yardımcı olacak biri yokmu