Linklerde sıkıntı yok. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?Ben oyunu indiremiyorum linkler çalışmıyor
Uploadhavende 404 hatası veriyor gdrivede çok fazla görüntülendi diyor bi link daha koyma şansı varsa koysanizLinklerde sıkıntı yok. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?
Gdrive kota uyarısı alanlar için;Uploadhavende 404 hatası veriyor gdrivede çok fazla görüntülendi diyor bi link daha koyma şansı varsa koysaniz
Bi deneyeyim sağolasın kralGdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Önemli değil iyi oyunlar dilerim.Bi deneyeyim sağolasın kral
Oyunun boyutu biraz fazla, ekip çevirisi olmadığı sürece Türkçe olması biraz zor.bu oyuna yapay zeka çevirisi gelme olasılığı var mı?
Rica ederimanladım teşekkür ederim![]()
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsin, burada yardım alman biraz zor.beyler family debt gorevini yapamadım zarinin kocasıyla konuştum ama alışveriş mevzusu varmış ne yapamam gerekli biliyormusunuz
?
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Türkçesi gelsin
Gdrive kota uyarısı alanlar için;Drive kotası dolmuş yenileyebilirmisiniz
teşekkürler sorun çözüldü ama sadece google hesabıma girerek çözdüm sorunu tam olarak hepsini yapmadım teşekkürler tekrardanGdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.teşekkürler sorun çözüldü ama sadece google hesabıma girerek çözdüm sorunu tam olarak hepsini yapmadım teşekkürler tekrardan