çevrilmesini istediğiniz oyunlara yazabilirsinizTürkçe çeviri gelsin lütfen
oynayan çok az var hocam tahminimce yoktur ama siz yinede discordumuza bakınBu oyunun 100% saveini qtcak varmı
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Türkçe yapın da oynuyalım ya
Sizi oyundan neden atıyor aldığınız hata ne ve atılırken ne çıkıyor onların ssini alıp paylaşırsanız size yardımcı olabilirim.Oyundan atma problemini nasıl çözeriz?
Daha yeni güncelleme gelmişti.Yeni sürüm indirip denediniz mi ?Oyundan atma problemini nasıl çözeriz?
Denedim oyun yüklendikten sonra ekrana tıkladığım gibi atıyor bildirim falan gözükmüyorDaha yeni güncelleme gelmişti.Yeni sürüm indirip denediniz mi ?
Android sürümün kaç dostum ?Denedim oyun yüklendikten sonra ekrana tıkladığım gibi atıyor bildirim falan gözükmüyor
12Android sürümün kaç dostum ?
Android sürümü ile ilgili renpyde sorun var o yüzden atabiliyor.Başka oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşıyormusun ?
Nadiren karşılaşıyorumAndroid sürümü ile ilgili renpyde sorun var o yüzden atabiliyor.Başka oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşıyormusun ?
Bu sorun zaten şans eseri oluyor hangi oyunda bu sorunla karşılaşacağınız tamamiyle şans eseri ve bu sorun Androidle RenPy arasında olan bir uyumsuzluk olduğu için bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Nadiren karşılaşıyorum
Sistem özellikleriniz nedir acaba?Oyun baya kasıyor pc de
3060 var pc de sorun yok oyun sorunlu yanlış yere yazmışım türkçe versiyonda oluyor ingilizce versiyonda sorun yok.Sistem özellikleriniz nedir acaba?
Yazılımcımıza bildireceğim.3060 var pc de sorun yok oyun sorunlu yanlış yere yazmışım türkçe versiyonda oluyor ingilizce versiyonda sorun yok.