S
Soulplayers1
Kayıtlı Üye
town hal üst eğitim alanlarını ziyaret edin alt eğitim alanında sahamara ile eğitim yapın 10 bakıraBu oyunda agility (çeviklik) nasıl artırılyor bilen var mı
town hal üst eğitim alanlarını ziyaret edin alt eğitim alanında sahamara ile eğitim yapın 10 bakıraBu oyunda agility (çeviklik) nasıl artırılyor bilen var mı
reis ya kusura bakma rahatız ediyorum bu oyunun walk...( ana hikaye ilerlemesi ) neyse yazamadım :d onun gibi birşey biryerden sonra batlak veriyo sürümü de yazmıyo oyunun değil rehberin siz rehber bulurmusunuz tavsiye edermisiniz atarmısınız bilmemde bir yardımcı olabilirmisin ?Düzeltildi, yeniden indirebilirsiniz.
Rehberini biz hazırlarsak burada paylaşabiliriz, onun dışında rehber paylaşmıyoruz. İstersen discord sunucumuzdan destek alabilirsin.reis ya kusura bakma rahatız ediyorum bu oyunun walk...( ana hikaye ilerlemesi ) neyse yazamadım :d onun gibi birşey biryerden sonra batlak veriyo sürümü de yazmıyo oyunun değil rehberin siz rehber bulurmusunuz tavsiye edermisiniz atarmısınız bilmemde bir yardımcı olabilirmisin ?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz, burada biraz zor.crone sırrını nasıl açığa çıkaracağım bir türlü çözemedim bilen var mı?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Perverstiy nasıl geliştirilir acaba
kanka oyunda bulduğun sırlarla keşfettiklerine basılı tut kendi oluyorcrone sırrını nasıl açığa çıkaracağım bir türlü çözemedim bilen var mı?
Yabancı forumlarda kızları etkileyerek ve bazı kitapları okuyarak arttıldığı yazıyor deneyeceğim.Karizma nasıl arttırılıyor
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.İndirdiğim bütün oyunlarda satın alma yerine yolluyor artık oyunlar ücretsiz değil mi?
10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak. Açıldığı zaman ücretsiz oynayabilirsiniz.Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.