Aynen ve hikayesi güzel oldugundan bırakma da istemiyor insanbi süreden sonra kafa yakıyor biri oynanış rehberini buraya yada discorda yüklesin
Discord sunucumuza gelip yardım kanalına sorabilirsiniz.Arkadaslar ben oyunu kaydedemiyorum hata veriyi siz nasil kayit ediyorsunuz androidde
Kanka stabil şekilde kaydediyoruz yani ekstra birsey yok sıkınta cekmiyoruz cihaz kaynaklı sorunmu acabaArkadaslar ben oyunu kaydedemiyorum hata veriyi siz nasil kayit ediyorsunuz androidde
Otomatik kayıt yazan yere kaydedemezsin.Android de oynuyom benim de sıkıntı war kayıt edebiliyomama sadece 1 ci kayıt yerinde okuyom diğer 2 3 4 yada oto kayıt yerlerinde tiklanmiyo ayrica zihni istilada clues(resimlere) tiklanmiyo cevap vermiyo kaliyo öyle
Yapay zeka çeviri olduğu için böyle şeyler gayet normaloyun sonlara doğru ingilizce sanırım çevrilmemiş oraları
Yükleme yapmam istediğimde sadece 1ci yerden yükleme yapabiliom diğerlerinde olmuyo bahsetmek istediğim buOtomatik kayıt yazan yere kaydedemezsin.
Otomatik kayıt için ayrılan save alanlarına kendin kayıt yapamassın.Yükleme yapmam istediğimde sadece 1ci yerden yükleme yapabiliom diğerlerinde olmuyo bahsetmek istediğim bu
Oyunun verdiği hatanın ekran görüntüsünü atarmısın ve hangi platformda oynuyorsun oyunu ?Oyunun bazı yerlerinde oyun hata veriyor ve sadece çıkış yazısı çıkıyor bu sorun sadece bendemi var?
Yetkililere bildiriyorum.Ekli dosyayı görüntüle 2172mobil de oynuyorum.
Teşekkürler ne zamana düzelir peki oyunun bazı yerlerinde var çünküYetkililere bildiriyorum.
En yakın zamanda düzeltilir.Teşekkürler ne zamana düzelir peki
Düzeltildi, yeniden indirebilirsiniz.Sorun düzeltildi mi acaba?