Live in Corruption Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Live in Corruption Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
2.4.1
euxinos

euxinos

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Project Myriam Türkçe Erişimi
Kredi
201₺
oyun hala ingilizce düzelecek mi acaba ?

R

RockySD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Türkçe oyun diye indirdimde oyun neredeyse tamamı ingilizce. Oyunda çok fazla hata var. Kimse test etmedi mi oyunu merak ettim.

SkeppeR

SkeppeR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunda para nasıl kazanıyoruz belli bir zamandan sonra ev reisi kovuyor beni evden :D

SkeppeR

SkeppeR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şimdi güncelleme vakti oyunu baya bir oynadım bitirdim sayılabilir sıkıldım sildim oyunda hikaye ne olduğu belli değil herşey kopuk kopuk animasyonlar bok gibi kısaca rezalet ötesi değil ama baya kötü konsept harika işleyiş berbat.

euxinos

euxinos

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Project Myriam Türkçe Erişimi
Kredi
201₺
Şimdi güncelleme vakti oyunu baya bir oynadım bitirdim sayılabilir sıkıldım sildim oyunda hikaye ne olduğu belli değil herşey kopuk kopuk animasyonlar bok gibi kısaca rezalet ötesi değil ama baya kötü konsept harika işleyiş berbat.
ingilizce mi oynadın yoksa sende türkçe aktif mi dostum

Üst Alt