Son Konular
ingilizce mi oynadın yoksa sende türkçe aktif mi dostumŞimdi güncelleme vakti oyunu baya bir oynadım bitirdim sayılabilir sıkıldım sildim oyunda hikaye ne olduğu belli değil herşey kopuk kopuk animasyonlar bok gibi kısaca rezalet ötesi değil ama baya kötü konsept harika işleyiş berbat.
Türkçede oynadım ingilizcede her halukarda yarak gibi hikaye anlatımı varingilizce mi oynadın yoksa sende türkçe aktif mi dostum
Teşekkür ederim bu aydınlatma içinTürkçede oynadım ingilizcede her halukarda yarak gibi hikaye anlatımı var
Görmezden gelin.Rahibiye tıkladığımda böyle hata veriyor
gün atladığımız da bile o hatayı veriyor ve ayrıca bu hatayı görmezden geliyorum zaten (( sadece hatayı bildirmek için yazdım kusura bakmayın zamanınızı aldık bu cevap için hiç yazmasaydınız daha iyiydi ))Görmezden gelin.
Oyunu komple bozan ve ilerlemenizi tamamiyle bitirecek bir hata olması halinde oyunu tekrar baştan başlayıp, çevirip tekrardan sizlere sunuyoruz fakat bu tarz "görmezden gelinerek atlanılan" bir hata için böyle bir aksiyon almıyoruz. Pire için yorgan yakmıyoruz yani. İyi oyunlar.gün atladığımız da bile o hatayı veriyor ve ayrıca bu hatayı görmezden geliyorum zaten (( sadece hatayı bildirmek için yazdım kusura bakmayın zamanınızı aldık bu cevap için hiç yazmasaydınız daha iyiydi ))
Ben bu oyunu geçen yıl oynamıştım,komple hatalıydı,büyük ihtimalle sizden kaynaklanmıyordur ama güncellemelerini kontrol etseniz seviniriz yoksa potansiyelli bir oyun aslındaOyunu komple bozan ve ilerlemenizi tamamiyle bitirecek bir hata olması halinde oyunu tekrar baştan başlayıp, çevirip tekrardan sizlere sunuyoruz fakat bu tarz "görmezden gelinerek atlanılan" bir hata için böyle bir aksiyon almıyoruz. Pire için yorgan yakmıyoruz yani. İyi oyunlar.
Eğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.Admin siteye girerken zaten doğrulama isteniyor oyunu indirip açtığımızda neden girmemiz gerekiyo 3 oyun indirdim yazıyorum bilgileri girişe basıyorum girmiyor oyuna
Keşke daha önce bilseydim bunu sildim oyunları neyse bidaha indiririm teşekkürler bilgi içinEğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.