Life with Pleasure - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Life with Pleasure

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,335
Puan
0
Kredi
0$
Life with Pleasure.jpg

GENEL BAKIŞ

İki çekici kızla yaşayan ve çok baharatlı durumlara giren Nick adında genç bir adam için oynuyorsunuz ...
Ayrıca hastanede yeni bir iş buluyor ve pek çok sürpriz bekliyor. Oda arkadaşlarına direnebilir mi? yeni işinde arkadaş bulacak mı? Bu oyunu oynayarak bunu göreceksiniz.

Paylaşılan Tarih: 05.02.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce, Rusça
Oyun Boyutu PC: 2.93 GB
Oyun Boyutu MAC: 2.86 GB


Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Big ass, Big tits, Blackmail, Corruption, Groping, Harem, Masturbation, Milf, Ntr (AVOIDABLE), Oral sex, Romance, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism, Creampie
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Life with Pleasure oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - UPLOADHAVEN

MAC

UPLOADHAVEN


GÖRSELLER


AdultOyunçeviri.png AdultOyunçeviri1.png AdultOyunçeviri2.png AdultOyunçeviri3.png
 
Son düzenleme:
Z

zenmen

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Renderlara abansalar güzel oyun olacak her adult oyun
 
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
305
Tepki puanı
308
Puan
0
Kredi
1$
Bu oyunu daha önce oynamıştım.Save dosyaları hala listemdedir.İngilizce olarak başladığım bir oyundu, uzun süre önce final vermişti.Karakterleri ve animasyonları güzeldir.Hikayesi hem ev hem de hastanede geçmektedir.Seçimleriniz hikayenin yollarını etkilemekte ve sonları aynı olsa da farklı durumlarda yaşanmaktadır. ''Jennifer'' beğendiğim karakterdir.Forumda bu oyunu görmek sevindirici oldu.:)En azından Türkçe yapay zeka yamasını hak eden bir oyundur.Zorlayıcı bir hikaye olmadığından bu makul görülebilir.;):sneaky:(y)(y)
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Gerçekten beğenerek oynadığım oyunlardan biri oldu.Görselleri gerçekten çok güzel,hareketli renderlarına emek verilmiş ancak iyi sonuçlara ulaşılamamış.Hikayesi ise çoğu oyunda gördüğümüz bir ev hikayesi ve ek olarak buna bir de hastane kısmı eklenmiş.Ben oyunu gerçekten başarılı buldum,güzel vakit geçirtecek bir oyun olmuş.Görselleri çok güzel olmasına karşın hareketli renderları başarılı değildi ancak bu oyunu oynamak için bir engel değil.

İngilizce kısmına gelecek olursak;açıkcası ben oyunun İngilizce bilgisi gerektirdiğini bile düşünmüyorum.Cümleler o kadar basit ki anlamasanız bile bir çıkarımda bulunmak mümkün.Zaten oyunumuzda bir puan sistemi var.Şeçtiğiniz şeçenekler ile + ya da - puanlar alıyorsunuz.Hikayesi zorlayıcı ve derin olmadığı için İngilizcenin neredeyse hiçbir önemi yok.Dil seviyenizi yeterli görmeseniz dahi oynamalısınız.İlla ben oyunu anlayacağım diyorsanız anlamadığınız ufak kelimeleri Translate edebilirsiniz.Şeçtiğiniz şeçimlerin en azından bir kısmı hikayenin gidişat kısmına etki ediyor.Şeçtiğimiz şeçeneklerin sonlara etkisi ise ufak tefek değişimler oluyor diyebilirim.Zaten göreceğiniz sonun sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.

Güzelce vakit geçirebileceğiniz -her ne kadar oyun çerez olmasa da - çerezlik bir oyun olduğunu düşünüyorum.İngilizce kısmına özellikle dikkat çekmemin sebebi ise benim de yeteri kadar İngilizce bilgimin olmaması.Daha önce de İngilizce oyunlar oynadım,hatta bazılarını oyunun başından sonuna dek tek tek çevirerek oynadım.Bu oyunda ise neredeyse Translate ya da benzeri hiçbir program kullanmadım.Çoğu şeyi anlamak mümkün,anlamasanız dahi oyunun puan sistemi sizlere yardımcı oluyor.

Kesinlikle şans verilmesi gereken oyunlardan biri.Beklentinizi doruklara çıkarmayın ve arkanıza yaslanarak bu güzel oyunun tadını çıkarın :)
 
Simurq

Simurq

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ağu 2020
Mesajlar
182
Tepki puanı
114
Yaş
28
Konum
İstanbul
Puan
0
Kredi
0$
Zamanında keyifle oynamıştım bu oyunu eski kalıyor biraz ama hala gideri var :D
 
Quench

Quench

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Katılım
8 Ağu 2020
Mesajlar
21
Tepki puanı
2
Puan
0
Kredi
0$
Uploadhaven linkini yenileme şansınız var mı acaba ?
 
Üst Alt