Gerçekten beğenerek oynadığım oyunlardan biri oldu.Görselleri gerçekten çok güzel,hareketli renderlarına emek verilmiş ancak iyi sonuçlara ulaşılamamış.Hikayesi ise çoğu oyunda gördüğümüz bir ev hikayesi ve ek olarak buna bir de hastane kısmı eklenmiş.Ben oyunu gerçekten başarılı buldum,güzel vakit geçirtecek bir oyun olmuş.Görselleri çok güzel olmasına karşın hareketli renderları başarılı değildi ancak bu oyunu oynamak için bir engel değil.
İngilizce kısmına gelecek olursak;açıkcası ben oyunun İngilizce bilgisi gerektirdiğini bile düşünmüyorum.Cümleler o kadar basit ki anlamasanız bile bir çıkarımda bulunmak mümkün.Zaten oyunumuzda bir puan sistemi var.Şeçtiğiniz şeçenekler ile + ya da - puanlar alıyorsunuz.Hikayesi zorlayıcı ve derin olmadığı için İngilizcenin neredeyse hiçbir önemi yok.Dil seviyenizi yeterli görmeseniz dahi oynamalısınız.İlla ben oyunu anlayacağım diyorsanız anlamadığınız ufak kelimeleri Translate edebilirsiniz.Şeçtiğiniz şeçimlerin en azından bir kısmı hikayenin gidişat kısmına etki ediyor.Şeçtiğimiz şeçeneklerin sonlara etkisi ise ufak tefek değişimler oluyor diyebilirim.Zaten göreceğiniz sonun sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
Güzelce vakit geçirebileceğiniz -her ne kadar oyun çerez olmasa da - çerezlik bir oyun olduğunu düşünüyorum.İngilizce kısmına özellikle dikkat çekmemin sebebi ise benim de yeteri kadar İngilizce bilgimin olmaması.Daha önce de İngilizce oyunlar oynadım,hatta bazılarını oyunun başından sonuna dek tek tek çevirerek oynadım.Bu oyunda ise neredeyse Translate ya da benzeri hiçbir program kullanmadım.Çoğu şeyi anlamak mümkün,anlamasanız dahi oyunun puan sistemi sizlere yardımcı oluyor.
Kesinlikle şans verilmesi gereken oyunlardan biri.Beklentinizi doruklara çıkarmayın ve arkanıza yaslanarak bu güzel oyunun tadını çıkarın