TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
O zaman mega linkini deneyebilirsiniz onda bu tarz bir hata almıyorsunuzdur umarımO şekilde yapıyorum bende sonuç değişmiyor
O zaman mega linkini deneyebilirsiniz onda bu tarz bir hata almıyorsunuzdur umarımO şekilde yapıyorum bende sonuç değişmiyor
IDM veya FDM kullanabilirsiniz.valla 2 gb kotası olmasa en iyisi mega da xDDDD 5 saat bekletmede kalıyor
Yukarıda moderatör arkadaşın dediği gibi IDM veya FDM kullanabilirsiniz veya Mega ile indirdiğiniz de kotası dolduğu ve süre istediği zaman vpn açıp sayfayı yenileyebilirsiniz aynı kaldığınız yerden veya bazen kaldığınız yerin 100 200 mb eksiği kadar yerden indirmeye devam edebiliyorsunuz.valla 2 gb kotası olmasa en iyisi mega da xDDDD 5 saat bekletmede kalıyor
Editör arkadaşımı bildiriyorum farklı bir alternatif daha varsa ekleyecektir mutlaka.opera ve google üstünden denedim alternatif başka aklımda yokta öneriniz varsa deneyeyim
Yardımlarınız için teşekkür ederim sağolunCurtas Editör arkadaşım bir alternatif link daha ekledi.
Rica ederim iyi oyunlar.Yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun
Şu anlık böyle bir planımız yok ama ilerde durumlar değişebilir.artık türkçesi gelsinn
Oyunun Türkçesi yapacağımız etkinlikte gelecek.Türkçesini yapar mısınız lütfen
İngilizce oyunlar da hile bulunmaktadır.Oyun da hile modu var mı?
Teşekkürlerİngilizce oyunlar da hile bulunmaktadır.
Rica ederimTeşekkürler
Şey için sordum başka yerden indirince hileyi ayrı şekilde indiriyorsun bunda öyle olmuyor herhaldeRica ederim
Maalesef ama indirdiğiniz bir hile varsa buradan indirdiğüniz ingilizce oyunların dosyalarının içine atabilirsiniz.Şey için sordum başka yerden indirince hileyi ayrı şekilde indiriyorsun bunda öyle olmuyor herhalde
Nasıl yani hile yok mu bu oyundaMaalesef ama indirdiğiniz bir hile varsa buradan indirdiğüniz ingilizce oyunların dosyalarının içine atabilirsiniz.
Oyunun hile modları ayrı olduğu için bulup indirmeniz ve kurmanız gerekiyor.Nasıl yani hile yok mu bu oyunda