Çevrilmesini istediğiniz oyunlara yazabilirsiniz çok talep gelirse çevrilebilir.Türkçe çevirisini lütfen çıkarın artık
Çevrilmesini istediğiniz oyunlara yazabilirsiniz çok talep gelirse çevrilebilir.Çok güzel oyun. Türkçesini bekliyorum.
Çevrilmesini istediğiniz oyunlara yazabilirsiniz çok talep gelirse çevrilebilir.ADMİN BU OYUNUN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ NE ZAMAN GELECEK HALA BEKLEMEDEYİZ KRAL
Bize öyle bir soru gelmedi.Gazı açmadıgım halde karavan patlıyor ve oyun bitiyor. sizdede bu sorun var mı ?
Oyun bitmiyor oyun o sahneden sonra sandox'a geçiyor biraz oynamayı deneyin.Gazı açmadıgım halde karavan patlıyor ve oyun bitiyor. sizdede bu sorun var mı ?
Editöre bildirdim en kısa süre de güncel sürümü eklenecektir.Güncellenecek mi acaba ?
Farklı bir tarayıcıdan denerseniz problem çözülecektir diye düşünüyorum.bütün mixdrop linkleri bende çalışmıyor, 3-2-1 geri sayım kısmında 3 yazıyor kalıyor. 10-15 oyunda denedim hep aynı. Alternetif bir link daha ekleme şansınız varmı acaba? (megada malum para atmadan 2 gb sınırı mevcut)
Ekli dosyayı görüntüle 13579
opera ve google üstünden denedim alternatif başka aklımda yokta öneriniz varsa deneyeyimFarklı bir tarayıcıdan denerseniz problem çözülecektir diye düşünüyorum.
Bende de mixdrop linkleri 3. Saniye de kalıyor üzerine bir kaç kez bastıktan sonra başka linkler açılıyor kapatıp tekrar denedikten sonra aynı devam ediyor bunu deneyebilirsiniz.opera ve google üstünden denedim alternatif başka aklımda yokta öneriniz varsa deneyeyim
O şekilde yapıyorum bende sonuç değişmiyorBende de mixdrop linkleri 3. Saniye de kalıyor üzerine bir kaç kez bastıktan sonra başka linkler açılıyor kapatıp tekrar denedikten sonra aynı devam ediyor bunu deneyebilirsiniz.