Ömer025
Kayıtlı Üye
Valla reis discorda baktım mesaj görünmüyorDurumu daha yeni gördüm size Discor düzerinden de yazdım dönüş yaparsanız daha yardımcı olurum
Son Konular
Valla reis discorda baktım mesaj görünmüyorDurumu daha yeni gördüm size Discor düzerinden de yazdım dönüş yaparsanız daha yardımcı olurum
Gördüm hocam istediğin dosyayıda yükledimşimdi görmüş olmalısınız Ömer025
Mevcut sürüm halihazırda olan birinci sezonu kapsıyor zaten, yapımcı ikinci sezon üzerinde çalışıyor şu an.Oyuna bir sonraki güncelleme ne zaman gelecek?
Hala bazılarının daha çok ara sahneye ihtiyacı var.
Mesela Rose.
Evet ben de fark ettim hikayede boşluklar ve sırasında tutarsızlık var evde baya zaman geçiriyoruz sonra eve tekrar yerleşiyoruz ya da laureni ilk defa öpüyoruz hop bambaşka bi yerden devam ediyor hikaye. Ayrıca oyun açık kaldıkça arkada bir şeyler ram'e yük bindiriyor donmadan oynamak için 5 dakikada bir oyunu kapatıp açmak gerekiyor sistem arayüzümü bile bozuyor oyun. Eskiden böyle değildioyuna girdiğimde tam ekran başlıyor direkt sorunsuz oynuyorum fakat oyundan cıktıgımda yada alt tab yaptıgımda monıtorun parlaklık ayarı bozuluyor. oyun dışıındaki parlaklık düşüyor bir sekmeye yada bir simge üzerinde fare ile gezindiğimde ekran parlaklığı artıyor geri gidiyor sonra yanıp sönen ışık misali. 5060 sisteme sahibim w11 kullanıyorum acaba bu sorun neden olur? birde acaba oyunun hikayesi mi değişti en son hatırladıgım biz okuyan bir çocuktuk camiele ile aynı sınıftaydık falan ama şuan farklı sanki acaba güncelleme ile baştan mı yazdı hikayeyi çünkü bazı renderları görmedım diye hatırlıyorum. ( Notuma göre en son oyunu 06 2023 de oynamışım sonra güncelleme bekleyen listeye almışım.)