Kral eline koluna sağlık mükemmel çevirmişsinUstalık eserim diyeceğim oyundur kendisi.Oynayın, oynattırın. Ben çevirirken çok keyif aldım, eminim siz de oynayıp beğeneceksiniz oyunu.
kennyR Gözünün yağını yiyeyim, başka siteden indirdim sarmıyor. Senin çeviri başka bir olay. 0.11.0 sürümünü de çevirip şuraya ekleyin lütfen.
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim ancak Türkçesine bundan sonra gelecek güncellemede çeviri baştan aşağı değişecek, benim çevirim olmayacak.Kral eline koluna sağlık mükemmel çevirmişsin
ben de bulamadım bi yardımcı olur musunuz. her yere baktım yok. evden de çıkamıyorum konuşmadığım için.Charlotte ile konuştum sonra ne yapmalıyım ipuçunda bir şey yazmıyor
Türkçeleştirdiğimiz oyunları çalıştıran sanal makineye yakın zamanda gelen Windows 11 güncellemesi sonrası maalesef oyunu açamazsınız. Çözüm olarak Windows 10 kullanabilir veya 'BlueStacks' gibi APK'ları bilgisayar ortamında çalıştıran ek bir uygulama kullanabilirsiniz.oyun açılmıyor yarım gündür ugraşıyorum bozuk oyun atacaksanız olmaz
Oyunda yaptığınız seçimlere göre ahlak puanı kazanıyorsunuz, haliyle kazandığınız bu ahlak puanları bazı seçenekleri seçmenize engel olup bazı seçeneklerin de kilidini açabiliyor.Ya bazı tuşlar çalışmıyor mesela duşta Sophie ye haddini bildir kısmı varya orada haddini bildire tiklamama rağmen saymıyor ama diğer seçeneğe tiklayabiliyorum oyundan çok gir yaptım düzelmedi ne yapmalıyım