Life in Santa County Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Life in Santa County Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
SlimShadyZZ

SlimShadyZZ

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ee yeni güncelleme nerede kaldı 0.9.1 bu siteden indirmek istiyorum diğer siteler getir miş hep

EMRAH75

EMRAH75

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Charlotte ile konuştum sonra ne yapmalıyım ipuçunda bir şey yazmıyor

G

gospel

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kennyR Gözünün yağını yiyeyim, başka siteden indirdim sarmıyor. Senin çeviri başka bir olay. 0.11.0 sürümünü de çevirip şuraya ekleyin lütfen.

F

Furkan7221

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya bu aq oyunun yazıları karınca gibi yazıyı okuyacaz diye kör oluyoruz seçeneklerde büyütme kısmı da yok bunun bir çözümü yok mu?

B

bzk12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu ındırıyorum ama baslattım da hata verıyor oyuna gırmıyor cozumu varmıdır

J

jardel351

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Cloud dan pc için indirdim ama Aplication was unable to load a required virtual macine component diyor nasıl çözerim

F

Furkan7221

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lütfen ama lütfen biri şu oyunda geri tuşunun nerde olduğunu söylesin lütfen diyorum lütfen

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
kennyR Gözünün yağını yiyeyim, başka siteden indirdim sarmıyor. Senin çeviri başka bir olay. 0.11.0 sürümünü de çevirip şuraya ekleyin lütfen.
Kral eline koluna sağlık mükemmel çevirmişsin
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim ancak Türkçesine bundan sonra gelecek güncellemede çeviri baştan aşağı değişecek, benim çevirim olmayacak.

Yapımcı tarafı bir süredir oyunun Steam çıkışına hazırlanıyor, Türkçe dil desteğiyle beraber çıkacağından çevirisini yapacağım bir oyun değil artık.

X

xoxox1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Charlotte ile konuştum sonra ne yapmalıyım ipuçunda bir şey yazmıyor
ben de bulamadım bi yardımcı olur musunuz. her yere baktım yok. evden de çıkamıyorum konuşmadığım için.
düzeltme: buldum çatı katındaymış

Son düzenleme:
D

darkumutks

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Emeğinize sağlık bench pres yüzünden sildim ama oraya kadar herşey güzeldi 😅

Son düzenleme:
Y

yunus85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun açılmıyor yarım gündür ugraşıyorum bozuk oyun atacaksanız olmaz

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-05 214752.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-05 214752.png
    34.8 KB · Görüntüleme: 9
G

goktug23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya bazı tuşlar çalışmıyor mesela duşta Sophie ye haddini bildir kısmı varya orada haddini bildire tiklamama rağmen saymıyor ama diğer seçeneğe tiklayabiliyorum oyundan çok gir yaptım düzelmedi ne yapmalıyım

Y

yunus85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
acil yardım 1 hafta ugraşıyorum yardım yok üyeligimi iptal edicem yoksa

Ekli dosyalar

34.8 KB · Görüntüleme: 3
Y

yunus85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
BU SİTEDEN 1 AYDIR YARDIM İSTİYORUM KİMSE YARDIM ETMİYOR HEM BOZUK OYUN YÜKLÜYORSUNUZ HEM YARDIM ETMİYORSUNUZ BU İŞİ YAPMIYCAKSANIZ BIRAKIN BU İŞİ BİLEN YAPSIN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ekli dosyalar

34.8 KB · Görüntüleme: 6
Y

yunus85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
.aoc. böyle yapmam gerekiyor ama windows kabul etmiyor yardım son . kabul etmiyor son noktayı kabul etmiyor

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
oyun açılmıyor yarım gündür ugraşıyorum bozuk oyun atacaksanız olmaz
Türkçeleştirdiğimiz oyunları çalıştıran sanal makineye yakın zamanda gelen Windows 11 güncellemesi sonrası maalesef oyunu açamazsınız. Çözüm olarak Windows 10 kullanabilir veya 'BlueStacks' gibi APK'ları bilgisayar ortamında çalıştıran ek bir uygulama kullanabilirsiniz.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Ya bazı tuşlar çalışmıyor mesela duşta Sophie ye haddini bildir kısmı varya orada haddini bildire tiklamama rağmen saymıyor ama diğer seçeneğe tiklayabiliyorum oyundan çok gir yaptım düzelmedi ne yapmalıyım
Oyunda yaptığınız seçimlere göre ahlak puanı kazanıyorsunuz, haliyle kazandığınız bu ahlak puanları bazı seçenekleri seçmenize engel olup bazı seçeneklerin de kilidini açabiliyor.

Üst Alt