Lunael
Yetkili
Yapımcıdan kaynaklı olabilir.Android üzerinde giriş logosunda takılı kalıyor açılmıyor
Yapımcıdan kaynaklı olabilir.Android üzerinde giriş logosunda takılı kalıyor açılmıyor
Android üzerinde giriş logosunda takılı kalıyor açılmıyor
Çok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.türkçesi gelecek mi???
Bu oyunun Türkçesi gelemez malesef. Yapımcının oyun kodlarını vermesi gerekiyor ama kendisi de oyun kodlarını vermiyor.türkçesi gelecek mi???
Bu oyunun Türkçesi şu anlık gelemez malesef. Yapımcının oyun kodlarını vermesi gerekiyor ama kendisi de oyun kodlarını vermiyor. Siz yine de oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Türkçe çevirisi ne zaman gelir?
Oyun İngilizce olduğu için kontrolleri farklı olabilir.Androidde interneti kapatarak girebilirsiniz oyuna
Ama save menüsü nasıl açılıyor çözemedim
Androidde act2 ch1'de lunaya sınav cevaplarını verirken crash veriyor. yeni sürümde düzeltmişler tahmini ne zaman gelir acaba?
Güncellendi tekrar denermisiniz ?Yeni surumu ne zamn gelir eski surum dediktensonra kapatıyor
Çevrilmesini istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz çok talep gelirse çevrilebilir.Abi bu oyuna tr ceviri gelmezse ben daha bişey demiyorum yani
Yeni güncellemeden sonra giremedim androidte. Changelog kısmında crash veriyorGüncellendi tekrar denermisiniz ?
Çevrilmesini istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz çok talep gelirse çevrilebilir.
Şuan için çevirisi mümkün değilmiş. Yapımcı oyunun tam sürümünü çıkarmadan dil dosyalarını paylaşmaycağını söylemiş. Bende yakından takip ediyorum.Abi bu oyuna tr ceviri gelmezse ben daha bişey demiyorum yani
Link kısaltma sitesi ile bizim alakamız yok, ayrıca sadece 1 tane reklam gösteriyor.Bir link koymuşsunuz 50 reklam kpatıyorum gene beni mega linkine atmıyor iyi reklam izledim valla