Mackenzie
Yönetici
İzin almalık bir durum yok ki zaten, yapımcısı dil dosyalarını vermezse oyunu çeviremiyoruz. Yani dil dosyalarını yapımcı vermediği sürece açılamaz ve çevirisi de yapılamaz.İzinsiz yapılsa ne gibi problem olabilir ki?
İzin almalık bir durum yok ki zaten, yapımcısı dil dosyalarını vermezse oyunu çeviremiyoruz. Yani dil dosyalarını yapımcı vermediği sürece açılamaz ve çevirisi de yapılamaz.İzinsiz yapılsa ne gibi problem olabilir ki?
Oyunun içinde dil dosyaları olabilir onu herkes de görebilir önemli olan ''Yapımcının'' bize türkçeye çevirebilmemizin için önemli dosyayı vermesidir ve bir diğer konu ise emeğimizin karşılığı gibi düşünün üye olarak oyun indirmeyi bunda bir şey yok.oyunun içinde dil dosyaları var fakat sırf kendim için çeviremem ing. oynar geçerim. google aramasında siteniz çıkıyor ve üye olmadan içerik görülemiyor. milleti neden yoruyorsunuz söyleyin admine 1000 tane fake üye eklesin geçsin. saygılar.
Bu oyunun dosyalarında bir sorun olduğu için yapımcı dosyaları bizzat vermediği sürece çevirisi gelmez.Türkçe olsun oyunnn
Oyun lisanslı sürüme mi döndü? Oyuna girince atıyor.
indirdim ama oyun açılmıyorGeri Bildiriminiz için çok teşekkür ederim Linkler düzenlendi iyi oyunlar
Cihazınızdan kaynaklı olabilir.indirdim ama oyun açılmıyor
Haber için teşekkür ederiz.Oyun için çeviri dosyaları ve sayfası yayınlamış. hadi klavyenize kuvvet: Innocent Witches
Bu haberden sonra Artık tüm oyunları bir kenara attım ve devam edecek hiç bir oyunu beklemiyor istemiyorum. lütfen bana ve benim gibi beklenlere sadece bu oyunu çevirinHaber için teşekkür ederiz.
Bu haber yine pek bir şeyi değiştirmedi önceden ne varsa yine aynıymış.Bu haberden sonra Artık tüm oyunları bir kenara attım ve devam edecek hiç bir oyunu beklemiyor istemiyorum. lütfen bana ve benim gibi beklenlere sadece bu oyunu çevirin
Çevirisinin gelmesi için yapımcının dosyaları vermesi gerekiyor.Türkçesi gelmeli bu oyunun ya baya iyi
Tüm umutlarım suya düştü yaşama sevincim kaçtıBu haber yine pek bir şeyi değiştirmedi önceden ne varsa yine aynıymış.
Yapımcı tüm kodlarını açık bir şekilde paylaşmadığı sürece türkçesi gelmeyecek.bir umut bekliyoruz