Yapımcının sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz. Eğer yapımcı güncellemeye devam ediyorsa biz de devam edeceğiz.Devamı gelecek mi?
yapımcı 2 sezonu cıkardı galiba ne zaman gelir devamı acaba?Yapımcının sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz. Eğer yapımcı güncellemeye devam ediyorsa biz de devam edeceğiz.
Hocam 3. Sıradaki oyunu nerde bulabilirim1) fashion bussines
2)A wife and mother
3)A downfall story of Corruption
4) the office
5)Anna
6) Innocence Or Money diğer oyunların yazılışlarini unuttum hatırladıkça eklerim ama kesin oynanmasi gereken 6 oyun bunlar
Kolay... App Ops ve Shizuku indir, izinleri ver.Su oyunlarinizdaki gerekli izin verilmedi hatasindan nefret ediyorum. Veriyom izinleri açılmıyor
nerde başkan link var mıMackenzie season 2 episode 2 geldi hocam ona göre haberiniz yoksa diye yazayım dedim
bu oyun da baya iyi kadın karakterleri yönetilen oyunlar benim için daha müga wife and mother office anna gibi oyunlarla eş değerde etkileyici bir oyun ntr var bu size bağlı
f95zone da var bir teknerde başkan link var mı
Alt tarafı oyun oynayacaz root mu atalim cihaza ne garip iş iki tane uygulama indiriyoruz resimli videolu yazı okumak için size demiyorum tabi yanlış anlamayınKolay... App Ops ve Shizuku indir, izinleri ver.